- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz darnics #110552 üzenetére
Egy ilyen szettet februárban 65 dolcsiért adtak el..
A Blu-Ray lejátszóban nincs erősítő.7 csatornás analóg audio kimenet van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darnics #110552 üzenetére
Valaki téged nagyon átvágott!!
1: lejátssza simán a 7.1-et de erősitő nélkül meg nem szólaltatja semmi, főleg az a BD390-es ami ugye csak lejátszó.. kimenetei mindösze vonali és nem előerősitett.
2 Ahhoz a hangrendszerhez az a valaki hozzátett neked egy 0-át: 8-9 éves modell és ujkorában is csak 40-50 ezer volt, nem is az elsők közt volt.. és 130 watt összteljesitményű.. a 100 watt akkor érvényes ha egyetlen hangfalat hajtasz..
Norbi megelőzött..[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
válasz Norbi 72 #110554 üzenetére
nem erre vagyok kiváncsi hogy mit mennyiért adnak el én azt irtam mennyi volt az uj ára.egy ujjonan még mikor bejött 360 000ft volt az ára de ez most lényegtelen mért már töredékéért adják én sem tul drágán vettem szinte ujjonan egy gazdag ismerösömtől kinek a sarokba állt becsomagolva.szoval ezért nem szolal meg semmi mert nincs benne erősitő.akkor szombat reggel veszek és ilyenkor milyennek kell lenni?600 wattot birja fejenként 100w akkor milyen ideális kéne,nem tul erős vagy ehez már erős kell.köszi a választ!
-
BBéci
legenda
válasz darnics #110545 üzenetére
Az a készülék egy lejátszó, nem alkalmas hangdobozok meghajtására, mert nincs benne erősítő.
Elfelejtettem lapozni, annyira kiakadtam attól, amiket írtál.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
darnics
aktív tag
válasz #09634560 #110555 üzenetére
bocsi de te milyen catornát nézel??össz teljesitmény 130 watt,ez nem orion baszki ne szédits már??egy átlagos loszar kerül 50 000-be a samsung és LG legolcsobb állo hangfalai a média márkba.nézz már körül??az össze4s létező leisrásban 600w összteljesitmény van.ne szédits kérlek.
-
BBéci
legenda
válasz darnics #110559 üzenetére
Vegyél vissza, nem a haverjaid között vagy!
A hangdobozoknak NINCS TELJESÍTMÉNYE!
A leírásban sen az szerepel és a 600 W nem egyéb, mint mókusvakítás. Ha annyit ráküldenél, elérné a szökési sebességet és kitörne a sztratoszférába. Vagy csak szépen elfüstölne.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz darnics #110556 üzenetére
Az a "szombat reggel veszek.. " tetszik..
Eben a szettben viszont van erösitő csak szerintem elszállt.. fényképezd le a mélynyomód hátuiját és megmondom milyen erősitő kellene.. és hogy hoygan kösd be..
ez lesz egynek jó,
Mi a túrónak vágnálak át??? Eleve te vagy tévedésben Tudod mekkora 600 Watt hangerő?? Ez ad ki kb. annyit csatornánként (670W/7).. a hangszóróid elszálnának, kiégnének..torzitana fél hangerőn ezerrel a tulterheléstől a hangszóró,, ami neévlegesem talán 40 Watt sincs, hangerejét a 94 dB/W/m. érzékenységének köszönheti..80 wattnál márbeégne a magas, pillanat alaatt követné a mély is, és minimum 30% thdlenne akkor mig egy Dali vagy Boston/jbl.. de sorolahatnám.. szettt ugyanitt élvezhető hanherő éstorzitás nélküli hnagokra lenne képes..
Tehát gondold át: ki is ért hozzá kettőnk közül??? Miért vágnálak át, erősitőt is ajánlottam..[ Szerkesztve ]
-
-
darnics
aktív tag
válasz #09634560 #110561 üzenetére
hagyjuk már ezt a hangerő témát ok???nem érdekel a 600 watt biztos nem tré a cucc maradjunk ennyibe,a mékynyomon mit fényképezzek le?nincs rajta semmi.csillogó ezűst még látod magad benne és van egy sony felirat ennyi.van egy kis cimke arra az van irva:a tipus meg hogy 3ohm
-
törölt tag
válasz darnics #110572 üzenetére
rendben akkor az emlitett yamaha és az Onkyo modellek neg fognak felelni, De pont te jöttél töbször is a 600 wattal..egy tizedét se adja le..
És elég tré a cucc.. de ha neked megfelel oké részemről, de rajtam ne keress emiatt önigazolást.. ha tetszik használd, ez minden amit mondhatok. Ármester létemre (de anélkül is!) tisztában vagyok az árakkal, értékeikkel és értékitéletekkel és márkafüggetlenül ajánlom azt amit.. És vehetsz erősitőt szombat reggel.. nézz azért körbe és rájössz hogy pont nem a legdrágábbat ajánlottam.. -
Ragadozó
Ármester
Kérném, hogy további hozzászólások ne szülessenek darnics kolléga kirohanásából, már intézem a dolgot
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
törölt tag
válasz carpediem007 #110579 üzenetére
Szerintem Jenben érhet annyit.. azt is dizájnerkedvelő sony-fanoknak.. Onkyo HT-r 340 lenne az igazi neki.. vagy HT-s3xxx tipusok erösitője.. Yamaha nem éri utol.. mivel az Onkyo jobban birja a 3 ohmos meghajtást, yamaha meg le fog neki jópárszor oldani..
-
törölt tag
válasz Janaboy #110595 üzenetére
Sony hangfalszettet vett, LG BD 390-je van neki melynek beépitett dekódere van és emiatt analóg 7.1-es kimenetei vannak és valaki átvágta azzal hogy szólni fognak együtt.. hát nem úgy lett... most erősitőt tervez, Én ajánlottam neki passziv subjához valókat.. vásásrlás előt jöhetett volna, lehet tudtunk volna neki ajánlani...
Így a leendő házimozi erősitőjére köti majd a Sony másféle terhelésre szokott hangfalait, Onkyo vagy bármi más birni fogja csakhát majd bármit vesz, azzal jön majd hogy az erősitője melegszik... bár az Onkyók simán birják akár a 70-80 fokos huzamos terhelést, neki mivel más értékitélete van: az erősitő lesz a rossz a láncban.. nem tudja hogy az előző erősitő jó ha 20 wattot adott csatornánként és csak annak köszönheti hogy megszólalt hogy 94 dB/W/m az érzékenysége.. és hogy kis egycsipes erősitővel volt hajtva mely nem viszacsatolt és igy nem tudott melegedni,főleg hogy energiát se tudott felvenni.. Még a xx9-es végű slim pioneerok és a 351-V2-es Cambridge audio lennének jók melyek huzamos melegedés neékül elviselnék az alacsony impedanciát nagyobb melegedés nélkül de a passziv sub miatt ezek nem jöhetnek szóba. Röviden ennyi. a történet és az ebből kiszámitható folytatás.. ha vene uj subot akkor Pio VSX329 lehet jó vétel olcsón igazi az lene hogy venne 529es pioneert 1100-as vagy ezress denont, és boston acoustic legolcsób szettjét vagy Onkyo netdeponál akciós erősitő-hangfal kombó szettjét mely álóhangfalas, sonykat meg viszaadná, had legyen továbbra is csak kicsomagolatlan, ahogy megérdemelte az a szett...[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz arminlok #110546 üzenetére
Ilyen problémára egy audio célú zavarszűrő szvsz nem nagyon alkalmas. Azokat finomabb problémák orvosolására tervezték. Ilyent ami esetleg kiszűr, az nagyon erős szűrés, és a hangi végeredményt is befolyásolja. Egy dolog segíthet: ha van több fázis a lakásban, akkor egy hűtőtől másik körre kötött dugaljba dugd a hifit.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
HaZse
őstag
Megjött a válasz az Onkyo EU-tól. Tehát az A.I.D.A. téves információt ad ki a vásárlók felé.
A szerény véleményem, hogy egy "kicsit" a körmére csaptak nekik.
"
Re: [Ticket#] Customer Care Program
Customercare Program (customercare-program@eu.onkyo.com)
Felvétel a Névjegyalbumba
7:44
[Ezzel a gyorsművelettel a beérkező üzenetek előtt tartható az üzenet]
Címzett: xxxxxxx@outlook.com, info@aida-audio.hu
customercare-program@eu.onkyo.com
Dear Service Team @A.I.D.A. Audió Kft.we would appreciate it very much if you repair the receiver (Model TX-NR509, Serial Number: XXXXXXXXXXXXXXXX) of our customer Mr. Hajdú Zsolt without costs for our customer.
You are allowed to charge Onkyo Europe with ALL costs for this case.
Please help our customer.Mit freundlichen Grüssen / Sincere Regards
Manfred
Customer Care
ONKYO Europe Electronics GmbH
Liegnitzerstr. 6
D-82194 Groebenzell / Germany
Tel. ++49-(0)-8142-4208-11
customercare_eu@eu.onkyo.com
customercare_de@eu.onkyo.com
http://www.onkyo.net"[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Janaboy
veterán
válasz HaZse #110598 üzenetére
Ezt a részét, amúgy nem is értem az AIDA részéről, hiszen ha valami visszahívásos javítás, amit a weboldal is visszaigazol, hogy mehet, akkor értelem szerűen az Onkyo fizeti nekik a teljes szervizköltséget..akkor az AIDA-nak nem mind1?
Ha csak be nem próbálkoztak egy javítással, amit az Onkyo nem igazolt vissza..Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest