- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Mozi beállítva/bemérve a kanapéra.
Ha meg bulizol akkor olyan érdekes a sweet spot?Minden erősítőn van sztereó mód, vagy valami "sok csatornás sztereó" mód amikor minden hangfal szól.
Ha buli van akkor átkapcsolod erre. Vagy sztereó módra. Ez valószínűleg 2.1-es sztereó lesz. De a Denonnál találsz "Direct" vagy "Pure direct" módot, és akkor 2.0 lesz a sztereó. -
Quetz
őstag
Azért, mert nem érdemes foglalkozni vele. Fizikai okai vannak, hogy a legjobb hangot mindig a fő hallgatói pozícióban kapod: hangfalak lesugárzási karakterisztikája, akusztika, távolságok, a szoba korrekciók az első mérés alapján állítják be az időzítést és a hangerőt...
Egy buli során változó számú ember mozog összevissza a szobában, folyamatosan változtatva annak akusztikáját, illetve nem létezik fő hallgatási pozíció sem.Preseteknek akkor van értelme, ha például külön akarsz kezelni nappali meg éjszakai beállítást, vagy más hangfalakat használsz mozira meg sztereóra.
-
svgyula
addikt
Sajna igen, így van! Egy tákolmány az egész menü rendszer! Nagyjából engem a DOS 5.0-ra emlékeztet! Az LG házimozi amit 2007-ben vettem már rendelkezett grafikus felületű menüvel meg DVD íróval stb. Ezek meg 4K, 8K, meg a f..om de egy nyomorék winamp licensz nem fért bele meg egy normális menü.....
-
svgyula
addikt
Nekem a Denon szakemberei azt válaszolták arra a kérdésre, hogy bekapcsolás után miért tart ~1,5-2percig egy zene elindítása akkor amikor ez az opció ki van kapcsolva-> "mert az USB 2.0 port túl lassú a sok zeneszám(akár 1db is
) beolvasásához!
Amikor csináltam egy videót és elküldtem akkor meg jött a sablon szöveg "sajnáljuk, hogy elégedetlen a termékünkkel, köszönjük észrevételét mert nekünk minden visszajelzés fontos".
Ezért kell a benne lévő pendrive-nak állandóan feszültség alatt lenni. Ez volt a hivatalos válasz! A másik erősítőm ami rendelkezik fizikai kikapcsolóval 4mp után zenél! onnan folytatja ahol kikapcsoltam. A denon állandóan az elejéről kezdi. Ez nekem a 90'-es évek eleje....... Bár az akkori LG autórádióm is képes volt megjegyezni ezeket. -
Szia, kis Denonnál nem tudom hogy van, de 4500h esetében (sem írnak semmit az usb-ről, viszont ..) a hálózati beállításoknál ki lehet választani, hogy mindig aktív vagy sem. Ha aktív, akkor pl böngészőből vagy mobil eszközről bármikor tudod "ébreszteni" az erősítőt, cserébe standby is kap tápot az usb. Ha ezt az opciót kikapcsolod, akkor viszont elveszi róla a tápot. Én front oldalra kötöttem usb ventit, először fura is volt, hogy "ok, kikapcsoltam az erősítőt, de mi a franccé' megy még mindig a légkavaró??"
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem a 660-as van és sajna a 8Ohm-os hangfalakkal is melegedett annyira, hogy kellett beleraknom aktív hűtést. Nyilván szabadon van és tud szellőzni de most nyáron a 45c°-ra kalibrált termisztorral ~3 perc után mentek a ventilátorok(3db 60x60 fért el) Ezek nélkül megsül a tojás a tetején! Konkrétan égette a kezemet! Lehet a setupban állítani a hangszórók "impedanciáját" de kell aktív hűtésről gondoskodni. Nem csak a végfok termel hőt és azok az alkatrészek amik szeretnének még hidegek maradni nem tudják elvezetni a meleget. Ez egy sz@r konstrukció denon! Volt velük pár levélváltásom. Azt nem tudom a 670-be már képesek voltak-e egy 300Ft-os ventilátort berakni?
-
-
€uro
őstag
Még egy gyakorlati kérdés:
A Denon AVR-S670H erősítőnek a specifikációjában 6 és 8 ohm-os kimeneti teljesítményekről írnak. Az én JBL SCS-178 hangfalszettem hangfalai 4 ohm-osak.
Megkérdeztem a ChatGPT-t, hogy ez problémát jelent-e. Azt írta, hogy a 4 ohm-os hangfalak több áramot fognak felvenni, ezért az erősítő túlmelegedésére kell figyelnem.
Erről mit gondoltok? Mennyire aggódjak a 4 ohm-os hangfalak miatt?
-
johnywalker
őstag
Igen, a Hdmi 2.0-t nem írja egyértelműen.Viszont a 4K/60 Hz képes hdmi inputokról ír.Ezt pedig csak az tudja, a hdmi 1.4 verzió csak 4K/30Hz képességel rendelkezik.Már ha ez elsősorban szükséges számodra.Én például sokkal többe nézném, ha legalább a front hangszórókat lehetne pl. banándugózni.De ez lehet, csak nálam fontos apróság...
A Pure módot sztem valamenyi Onkyo-nak hoznia kell. -
johnywalker
őstag
A két készülék nem csak ugyanannyiba kerül, hanem gyakorlatilag ugyanaz.
"Azt látom, hogy a HT-RC630 UHD-s, rendelkezik 3D és Bluetooth kapcsolattal" ? A TX-SR333 is tudja ugyanezeket a ficsőröket!Sőt egy pluszot is hoz, amit az Onkyo CinemaFILTER-nek nevez.Jobb tájékozódni a gyártói oldalon a készülékek tulajdonságairól, mert pontosabb információk vannak mint a kereskedőin.Pl: Ekkora marh@ságot még életemben nem olvastam amit ír az edigit@l a RC-630-al kapcsolatban: "Ultra HD hangfelbontás"....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest