-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Nem a megfelelő topikot választottad, itt tedd fel a kérdésedet: [link]!
(#42973) pitepeti71
Kb. 1400 darab könyvem sorakozik a polcokon, járok könyvtárba, mégis az 5 éve meglévő Paperwhite-é a főszerep, 90 %-ban arról olvasok. Folyton magammal viszem, autóban, ha sorompónál várakozom, amikor postán, kormányablaknál és hasonló helyeken sorban állok, előveszem és olvasok. Ágyban is sokkal jobb, mint az igazi könyv, nem kell lapozni, csak finoman megérinteni a kijelzőt, van saját világítása, aminek a fénye nem zavarja a feleségemet, nyugodtan tud aludni. Amikor én is elalszom, nem érintem meg, 5 perc után kikapcsol.
A szóban forgó író David Baldacci. Előtte Dale Brown összes magyarul megjelent könyvét olvastam hasonló lelkesedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest