Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így változhat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. Igazából pont amit írtál, hogy a SUN-nak van 48 disk-es háza ez körülbelül ugyanígy néz ki amiről beszéltem csak fapadosabb és nincs ott a SUN logo
Itt van pár kép róla:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
bónusz képSzóval a lényeg hogy erről van szó. Na most ez első sorban tárolásra lenne kialakítva, ha úgy tetszik cloud dolgokra, de ide vehetjük akkor, a weblap elérést, e-mail szervert meg mindent ami manapság elérhető. Az adatokhoz interneten keresztül lehetne hozzáférni. Nem warez szerver meg ehhez hasonlónak készülne.
Viszont azon meg vagyok lepve, hogy azt írod, hogy a normálisabbik pénzért sem vállalja be a melót, hát akkor miért? Az ember lelkéért?
Nekem a célom, hogy hétköznapi alkatrészekből tegyek össze működő redundáns gép parkot. Pont ez motivál. A rövid kérdés pedig az, hogy ez lehetséges-e úgy hogy U méretekben beszélünk? A megérzésem az, hogy igen.
Szeretnék ebbe belejönni de senki nincs aki segítsen hogy mit merre kell összekapcsolni.Például a SUN hogy éri el hogy a 48 diskes tárolót nem kell szétdobni 4x12 részre? A fenti képeken mit kellene módosítani vagy moddolni hogy alkalmasabb legyen a megbízhatóságra, hibatűrésre? A házat amúgy le is lehetne gyártani a megfelelő módosítások után. Jóval olcsóbb mint egy sun tároló és már itt is sokat spórol az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Yettel topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így változhat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- APC Smart-UPS XL 48V (SU) Akkumulátor csomag
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- Keresünk dokkolókat
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest