- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dale74
tag
válasz
dudika10 #5730 üzenetére
Én nemrég cseréltem egy 350W-os FSP tápban Coolink SWiF2 1201-re a Yate Loon ventit (a pontos típusát most nem tudom)
Két vezetékkel volt bekötve, a fordulatszám érzékelőt rákötöttem az alaplapra kíváncsiságból. A 1201-et 1000 körüli állandó fordulaton hajtotta a táp (próbáltam "befűteni" neki, hogy letakarom a hátulját, de nem vot hajlandó gyorsabban pörögni) .Csendesnek csendes, de néha hullámzó erőségű rezonanciát lehetett hallani.
Nem tudom meddig hagyom bent, egyelőre keresem az alternatívát.
pár adat a ventikről:
[D12SH-12] 2200 RPM 3,6W 88CFM
SWiF2 1201 1200 RPM 1,68W 55CFMItt lesz néhány érdekes teszt is.
-
dudika10
veterán
válasz
dudika10 #4015 üzenetére
Na kiműtöttem. Valamivel jobb lett de még nem az igazi. Viszonylag egyszerűen ki lehetett szedni. Remélem a HDD keret eltávolítása is dob még ennyit majd a hangon, ugyanis pont rossz helyen van.
Mindent összevetve megéri eltávolítani, rövid idő alatt megvolt.Ami biztos, hogy a vf 700-at le kell cserélnem valamire a VGA-n... nagyon hangos.
-
válasz
dudika10 #4015 üzenetére
Akkor felrajzolod papírra az elkészítendő venti körvonalát, kicsit módosítassz rajta, kivágod és ráragasztod a házra! Ott megfogod a fúrót, fúrsz egy kis lyukat, hogy "megáljon" a flex, de ha ügyes vagy, akkor anélkül is megy. Utánna egyszerűen kivágod, ha elrontod lecsiszolod és kijavítod. A végén smirglivel lecsiszood a peremét, hogy ne vágdossa össze a kis kezecskédet
!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest