- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
azt hiszem d630 lesz találtam egy elég jó ajánlatot
de lenne egy pár fontos kérdésem...(na jó utólag végignézve nem is kevés)
azok a programok amikkel tesztelni lehet sajnos nincs lehetőségem kipróbálni ez az asztali gép folyamatosan újraindul nem hiszem hogy tudnám futtatni őket..
hogy fogom látni hogy a tesztek jók? pl mi a jó hőmérsékleti érték egy dell d630 as gépen amibe 2GHz es asszem T7500 v mi jelü proci van.. és a többi teszt ha kiad pontszámot.. sajnos nem használtam ilyesmit (de itt a PROHARDVEREN láttam hogy pontokat ír ki) nem tudom egy pontszámból kitalálni hogy az jó e vagy nem.... mivel magánszemély elég jól kell játszanom hogy értek hozzá...
+még egy gond... sejtésem szerint a cikkben használt progik XP-re valók... ezen a gépen meg Win7 van.. el tudom indítani rajta a tesztelőket?
v ahhoz másik fajta programok kellenek?
a gombok meg zsanérok ellenőrzése nem lesz gond meg hogy a pixelhibát megnézzem... ha egy fehér egy fekete meg egy piros egy zöld és egy kék homogén képet is megnézek akkor tuti kiderül.. no meg a hd senitnel-t ismerem.. ha fut Win7 en ezeket megtudom nézni... de a többihez kéne segítség.ja egyébként azt írta az eladó hogy van még pár hónap garanciája... ezt hogy tudom ellenőrizni hogy hiteles e a papír és nem e valami hamisítvány.. van esetleg valami gyártói oldal v azonosító rajta amiből kiderül?
plusz volt a szó a cikkben egy valamilyen számról ami alapján kideríthető h lopott e.
nos nyilván elkérhetem tőle de ha azt mondja hogy nézzem csak meg..mert mondjuk valahol a gépen van akkor ezt hol is kell keresni?nos azt hiszem kb. ennyit kéne tudnom h bele is vághassak.
sajnos hozzáértőt nem tudok magammal vinni így muszáj lenne hogy én váljak azzáelőre is köszi annak aki válaszol a kérdéseimre
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged