- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
tsabus
tag
válasz
#51736960 #402 üzenetére
Akkor írjátok be minden oldalra EGYSZER, ebben a stílusban, ahogy te tetted és kész.
Ezért írtam a hitel elvesztéséről az előbb. Ha valamit ilyen sokszor, ilyen acsarkodó módon írnak le, akkor már csak a stílus miatt is kételkedni kezd az ember egy idő után, hogy valóban így történt-e ez (hisz a másik oldal nem nyilatkozott + a nyilvánvaló sértésekre is viszonylag normálisan reagált) és naná hogy kipróbálja az üzletelést. Ha nem verik át és normálisan kezelik, akkor meg pláne hajlandó kétségbe vonni ezt az egészet. Nektek meg nem ez a célotok, gondolom...
...és amíg ezt kibeszéljük, gyártjuk az ingyen UP-okat
[Szerkesztve] -
tsabus
tag
Szerintem ezt már kifejtetted párszor és bizisten megértem, ha valaki dühös egy átverés miatt - pár napig.
Annak ellenére megértelek, hogy én speciel nem lettem átverve, sőt...
Mikor a saját bénázásom miatt nem tudtam elindítani a kütyüt, az eladó felajánlotta, hogy hoz (házhoz) egy újat és bocsi a kellemetlenségért, stb.
Tehát, ha nézeteltérésetek van, akkor pár nap után az ilyen beírások már a saját hiteledet kezdik rontani, mert egyre inkább acsarkodásnak tűnik.
Elmondtad az ügyedet ''okulásul másoknak'', mi pedig figyelembe vettük és megköszöntük. Én speciel úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát és nem bántam meg.
Szal ezt nem tudnátok priviben vagy telefonon intézni ? -
tsabus
tag
Nincs valami olyan géped, ami az SFF Dell GX115-nél is jóval kisebb ?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest