- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ha emlékeztem nem csal akkor Piton átállt Dumbledore oldalára, ami nagyon egyértelművé is válik, mikor a gyenge makogó Mógus proszesszornak a hátára nőtt Voldemorthtal együtt rázogatja kifelé Piton a lelkeket ( oké, az csak egy púp, de az adja a parancsot Mógusnak), és követeli hogy ..öö hogy maradjon veszteg naa... ja és mindezt HarryP végighallgatja.
szvsz Dumbledore megmentette Pitont egy sötét varázsat elől amit teszem azt Voldi akart ráengedni vmi elszúrt ügylet miatt...de ez csak szerény vélemény.
A 3.-dik részben úúúgy sajnáltam az animágusok elbaromkodását!!
Felháborító! Sirius egy korcs kutya (TapMancs), mikor a könyv alapján én egy nagy fenevadnak képzeltem el ( ő és Ágas feladata a vérfarkas megfékezése de ez a horpadt oldalú kutya, wáháá
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.
De a Dementorok királyak.. ahogy beúsznak a kviddics buli közepére...úúúú
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gitáros topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.