Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ha emlékeztem nem csal akkor Piton átállt Dumbledore oldalára, ami nagyon egyértelművé is válik, mikor a gyenge makogó Mógus proszesszornak a hátára nőtt Voldemorthtal együtt rázogatja kifelé Piton a lelkeket ( oké, az csak egy púp, de az adja a parancsot Mógusnak), és követeli hogy ..öö hogy maradjon veszteg naa... ja és mindezt HarryP végighallgatja.
szvsz Dumbledore megmentette Pitont egy sötét varázsat elől amit teszem azt Voldi akart ráengedni vmi elszúrt ügylet miatt...de ez csak szerény vélemény.
A 3.-dik részben úúúgy sajnáltam az animágusok elbaromkodását!!
Felháborító! Sirius egy korcs kutya (TapMancs), mikor a könyv alapján én egy nagy fenevadnak képzeltem el ( ő és Ágas feladata a vérfarkas megfékezése de ez a horpadt oldalú kutya, wáháá
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.
De a Dementorok királyak.. ahogy beúsznak a kviddics buli közepére...úúúú
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.