- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Én abban hiszek, hogy Kína fejlődését lassítani, befolyását magunkra csökkenteni kell, másrészt egyre inkább távolodom a társadalmi/politikai megfontolásoktól, és egyre jobban magamat, a személyes érdekeimet helyezem fókuszba. Szóval veszek Huawei készülékeket, ha számomra megéri, és ezt a rendszer lehetővé teszi, amiben élek, de ha mondjuk holnaptól nem lenne ilyen lehetőségem, kibírnám azt is, és egyetértenék a korlátozás mögött álló filozófiával.
Szóval ha a jövőben nem lesz értelme Huawei kütyüket még tesztelni se itthon, nem fogok miatta sírni, de egy kis sajnálkozás azért lesz bennem, mert ezt a kommentet is egy best buy Huawei-ről írom, és a kezemen is Huawei okoskarkötő van.
-
7Heads Drago
veterán
Most ellene vagy neki szurkolsz?
Szerintem meg senkinek se jó hogy szűkül a piac. Az árak is azóta szálltak el. Na meg a fejlődési trend is szinte megállt. Vagyis annyi hogy a kevésbé ismert kínai gyártók szépen felzárkóznak a Samu mellé. És ezt a piac is így értékeli zömmel mivel a Huawei %-ai nem a 2 nagy gyártóhoz mentek át zömmel. -
Beecy
tag
Én a 3. P30-at taposom. Ez a mostani is a végét járja. Már napi 3x kell töltenem. Nem vettem észre, hogy valami nem futna rajta!
Kivácsi leszek erre a Harmonyra.. -
jUUh
addikt
P30 Lite-ra is jöhetne, családban van ...
-
7Heads Drago
veterán
Sok itt a kérdőjel.
-
joelke HU
őstag
De a néven túl még mi a különbség az emui és a harmony között? Nem is értem, hogy ha így sincs úgy sincs Google szolgáltatás már az emui-n, akkor miért szenved két mobilos rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest