- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levinszky
csendes tag
válasz
drahotab #1075 üzenetére
Cső
Jártam hasonló cipőben....szerintem ez az RH soundos cucc teljesen jó annyi léért, amennyiért kínálják.
Nem is tudtam, hogy még mindig árulják. Nekem van otthon egy AKG C3000, meg kettő darab ebből a kis HSMC-ből. Esküszöm, otthoni körülmények között, drasztikusan érezhető különbség nincs. Szerintem. Persze azért az AKG masszívabb darab..A hangkártyádat idővel megéri komolyabbra cserélni, azokból ehhez, amit szeretnétek tudom ajánlani az EMU belépő szériás cuccokat, pl a 0404-es az tökéletes erre a célra.
Az integrált hangkártyáddal sok szívás lenne.Az USB-s májkokat szerintem felejtsd el. A HSMC jó ötlet, de ne felejtsd el, hogy kell neki fantomtáp, mert annélkül nem fog megszólalni. Szóval vagy kell egy keverő, amiben van 48 voltos fantomtáp, vagy kell venned külön egy fantomtápot. Én az előbbi megoldást jobban ajánlom. Egy laza, olcsó behringer kiskeverő, és ki is hoztál egy szoszó-korrekt felvételi láncot pár tízezer forintból.
Ennél olcsóbb (és működőképes) megoldásokban sztem ne is nagyon reménykedj.
Remélem segítettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest