Aktív témák
-
laczkokata
csendes tag
Megvan: egy Win újratelepítés és egy teljes 46 perces vírusirtás után:
A billentyűzeten is van hangerőszabályzó, amit soha nem használunk, de valami miatt ráült a rendszerre és lenémította.... Forgattam rajta kettőt-hármat, úgy tűnik, ő érzi magát jő hangerőszabályzónak - csak tudnám, eddig hogy voltam meg nélküle..
Köszi azért az együttérzést! Kata -
simonzé
addikt
Hökk! Ilyenről még nem hallottam, de egy uppal besegítek. Kíváncsi vagyok, mi lehet a hiba...
-
laczkokata
csendes tag
Sziasztok! Segítséget várok, Win XP alatt a hangerőbeállítás pár napja megszűnt működni:
az első csúszka a beállítás panelen akkor is elkezd szépen másodpercenként a nulla felé közelíteni, ha feljebb állítom, a beállításokat már többen többször átnéztük amúgy, alvileg jók...
Minden hangot használó szoftvert ellenőriztem, nincs-e leállítva a hang és nem ült-e rá az alapbeállításra, de nem találtam semmit...
Nem telepítettem az elmúlt időben semmi újat, illetve van vírusellenőrzőm és tegnap frissítettem (F-Prot).
Tudtok segíteni? Előre is köszönöm!
Kata
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Yettel topik
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest