Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
A Copilot letölti a játékot, majd végigjátssza, a felhasználó meg majd nyálfolyatva bambulja közben a képernyőt. Utána elújságolja egy másik "MI barátjának", hogy "húú milyen jót játszottam", és kap egy szóbeli vállonveregetést tőle.
Az, hogy lesz egy generációnyi idióta, már nem a jövő, ez az elhülyülés sok éve tart és gyorsul. Pl. a mostani középiskolások jelentős része nem tud számolni, számológéppel sem !! (tapasztalat) Olvasni (még) tudnak, de két mondatnál hosszabb szöveg értelmezése már komoly kihívást jelent. (Ezeknek többnyire a szüleik sem tudnak segíteni megtanulni semmit, mert már ők is ez a generáció, ill. ők is ilyenek)
Avagy elég beleolvasni a fórumba, pl. felmerül egy probléma, amire próbál a szerencsétlen megoldást keresni. Csakhogy már ott elakad a dolog, hogy nem tudja úgy megfogalmazni és leírni a kérdését, hogy azt mások megértsék, és segíteni tudjanak. Vannak kitartó emberek, akik sok-sok további kérdés feltevésével, barkochfbázva kitalálják, hogy tulajdonképpen mit is szeretne az illető. Régen én is belementem időnként ilyesmibe, de ez egy szélmalomharc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asustor NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- AKCIÓ!!!,Asus 7.gen.A9 (3,6Ghz),R5+AMD 8500m 2GB VGA,DDR4 RAM,120GB-1TB SSD,jó akku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest