- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Aktív témák
-
Hege
tag
Hi!
Nálam nyáron nem volt gond. Bár inkább csak este használtam a gépet és szerencsére elég hűvös szobában. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy nyáron nem volt ennyire tuningolva.
Udv.:Hege -
Hege
tag
Hi All!
A szobában nem nagyon tudok hova pakolni, mert zsufolt :) Koli rulez!
Azért gondolkodom másik hűtőben, mert úgy érzem, hogy már vannak a Coolink 111-nél újabb, kiforrottabb konstrukciók.Persze egy átlag user-nek most is elég lenne, de én vagyok olyan hülye, hogy tuningolok :) Tudom, hogy csak pár fokot nyerek egy másik hűtővel de úgy érzem pont erre a pár fokra van szükségem. A gúla alakú bordáknak nagyobb a hőleadó felülete és a nagyobb ventik alacsonyabb fordulaton is megfelelően hűtenek. Pl. egy 2200+ (Palomino) -ra mit raknátok?
Jah, most jut eszembe. Haverom vett egy 2000+ XP-t. Olyan dobozosat. Amihez az AMD csomagol AMD recommended hűtőt. Boot előtt a biosban már 60-61 C fok a proci. A borda rendesen égési sérüléseket okozott mikor megnéztem milyen meleg :) A gép ugy fagy mint a kisangyal :) Most egy picit csalódtam az AMD-ben!
Üdv.:Hege -
Hege
tag
Hi All!
Szeretném a segítségeteket kérni. Jelenleg egy Coolink 111 figyel a procimon. Már több mint egy éve rendesen végzi a dolgát, de egy pár hete iszonyatosan beindult a fűtés a koliban. (27-28 C fok) Ezt a proci is megérezte. Másfél órás DivX kódolás után nyomott egy reset-et én meg egy hátast, hogy mi van. A proci egy XP 1500+ 10*133 helyett 10*160-on hajtva. Visszaraktam alap órajelre. Igy jo, de érezhetően lassabb lett a rendszer. Szóval olyan hűtőt keresek ami max. 30dB-es zajszinttel rendelkezik (különben meglincselnek a haverok) ugyanakkor képes rendesen hűteni egy overclock-os procit. Vizhűtés (egyenlőre) kizárva! Én a Spire FalconRock hűtőjét néztem ki magamnak, de kiváncsi vagyok, Ti mit használtok, milyen tapasztalataitok vannak, stb ... A jelenlegi hűtőmmel, 10*160-on terheletlenül 51-52 C fok. Tartósan terhelve felmegy 60-ig is. (Itt nyomja a reset-et) A ház oldalát levettem, ami javitott a dolgon, de pár nap alatt telement porral a borda és a rosszabb lett mint zárt házban. Szerencsére a ház elég jól szellőzik. Nincs benne extra venti. Nah, azthiszem mindent leirtam :)
Kösz a segitséget, tippet, ötletet ...
Jah! Van egy eladó Coolink 111-em :)
Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- Fujifilm X
- Gran Turismo
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged