- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #36352 üzenetére
Az egyénfüggő is, meg mivel ő kezdő ilyen téren kaphat nagyobb lökést is, vagy épp ezért semmit, ha bármit is elront. Hiába is kérdezte meg a bb.hu-n is, attól még hibázhat bármi.
Ha egy kis sárgaságot kap, akkor már jó a cucc. Akkor veszek én is. Isze' tablettás, az nem koksz. -
KAMELOT
titán
-
dragonfx
veterán
válasz BÁ Nutrition #36348 üzenetére
nem csoda állandó teltház van este.gondolom az átjárást is ezért szüntették meg.meg aki megvesz valahol általában azért vesz ott bélretet mert arra jár meloba odafele vagy hazafele.
A gym city nem rossz irto nagy....én kiprobáltam.de olyan alapvető hibák voltak még akkor....na meg a gépek régiek csak le vannak fujva szerintem....
a másika giant gym...szerintem kb mint egy átlagos lakás akkora valszeg fejlődni fog akkor jo lesz....én a florián gildába jártam eddig.valszeg oda is fogok.de csak télen a szauna miatt.nekemagéppark nagyon bejön és szerintme pont elég tágas is.csak bazi sokan vannak holtidőkbe kell menni.
5 gildába jártammár nekem ez jött be legjobban. .Amelyik terem még klassz az az a1.vagy a franc tudja mi a neve most.de nem olcso hely ugy mint a flex gym se.
meg azért valljuk be nem utolso szempont senkinek sem szerintem hogy hamar könnyen eljusson a terembe ne a város másik felén 2 ora utazásra legyen.
ez a body flex és a hliday fitness jo lehet de ez utolso szempont miatt (földrajzi) nekem kiesett.az ára is ok.
olvasgattam a dominatorrol hááátt nem tom nekem az jön le hogy ilyne beképzelt ujpesti ultrák járnak oda keménykedni észt játszani....36354>>hmm de de ismerős melyik terem ez?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tulku
veterán
válasz KAMELOT #36354 üzenetére
A lánc kegyetlen jó tolódzkodásnál...én is szenvedek mikor 30 kilót kell láncra tekernem a megfelelő hosszúságban...
Egyébként a képekről (versenyzők egykor és most): miért rosszul jártak?
Az egyiket valami normális nővel fotózták le (Fux ha jól látom) a másik pedig visszavedlett egyszerű emberré...én csodálom őket, sohasem tudok így visszesni, lefogyni, max barnamedvévé hízom...[ Szerkesztve ]
-
NorBuilder
csendes tag
válasz KAMELOT #36354 üzenetére
"Csak nehogy így járjon!"
Mindenki így jár, aki előtte kokszolt, (nagyon) rendesen evett, és edzett, mint egy állat, és eleget pihent. Mivel a kinézetének ezek fő meghatározói voltak, így ha ezekből elveszünk, naná, hogy nem így fog kinézni. A fiúk nem jártak rosszul, csak abbahagyták az addigi életformájukat. Nem voltak meg az azelőtti ingerek, környezeti behatások, és a szervezet leépítette az izomzatát, mert nem hülye, hogy a semmiért fenntartsa, mivel nincs rá szüksége. Ennyi. -
KAMELOT
titán
válasz NorBuilder #36359 üzenetére
AKkor minek építesz ha kárbaveszik annyi gyilkolás. Egy példa. Itt nálunk van egy olyan nevezetű ember becenevén PROFI. 72 éves sörrel tornázik 100kg lazán nyomja. Még most is golyó bicepsze van! Előtte 40 évig hentesként dolgozott! Senki nem mondaná meg, hogy annyi éves.
Elég durva ha gyilkolod magadat 20 éven ekresztül, hogy felszedjél +30kg izmot utána meg pár év és elsorvadsz. Másik amiről egyik sem beszél azok a egészségügyi gondok. Mert azokat egyik sem mondja el senkinek. Tom Prince esetében a napi 3g fájdalomcsillapító majdnem az életébe került. Veséi majdnem leálltak. Ugyan ez van mindegyiknél. Mert így szól a muzsika. NO PAIN, NO GAIN! Fájdalomcsillapítóval nincs PAIN! Vagy ugye sokan kokóztak ott abszolút nincs fájdalom.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Tulku
veterán
-
NorBuilder
csendes tag
válasz KAMELOT #36360 üzenetére
Minek építesz? Ők azért építettek, mert versenyezni akartak, nyerni akartak, dicsőségre vágytak, stb. Míg másoknak meg az a céljuk, hogy ne legyenek túlsúlyosak, vagy valahogy kinézzenek, esetleg csupán fittek legyenek. Nem mindenkinek ugyanaz a célja ezzel a sporttal.
A hentesbácsi bizonyára egy genetikai csoda, viszont biztosan nem egy masszív alkoholista attól, hogy egy sör van a kezében. Mondjuk nem mindennapi dolog az biztos. Ha gondolod, utánozd le
A "no pain no gain" nem arra vonatkozik, hogy a túlzott szteroid használattól szervi fájdalmakat kell eltűrni...drogery: ott a pont.
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
Fehérje mellé valamit még javasolnátok edzés újrakezdéséhez? Vitamin van, tömeget nem akarok növelni, sőt ellenkezőleg...
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Morris
veterán
válasz N-vidi-A #36367 üzenetére
Diéta esetén jól jöhet egy multivitamin pakk. (pl scitec daily megavit) ha ez megvan, akkor már félsiker
mondjuk én most bigyós vita complex-et tolok - de ez is jó nekem.Esetleg egy kis zöld tea kapszula és/vagy L-carnitin.
Reggelire pedig szerezz be egy csomag zabpelyhet és azt edd fehérjeporral és tejjel.
vagy ahogy én csinálom 40gramm zabpehely és 40gramm zabkorpa majd ehhez megy fehérjés cucc. Nagyon finom![ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz NorBuilder #36366 üzenetére
Én azt mondtam ha már felépített valamit próbálja meg tartani is azt, de nem úgy mint ezek. 130kg versenyen, versenyen kívül meg 145-150kg, most meg 90kg normál súlyban.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
deniro2
senior tag
Srácok, aki fogyni akar, annak van egy tippem...
1 hónapja úgy döntöttem, hogy végleg félreteszem a klasszikus testépítő kajálást -mivel testépítő nem vagyok (nem is leszek soha) és már jópár éve inkább egy hosszútávon fenntartható étrendre próbálok orientálódni- és kipróbálok egy India inspired, fél-vega megközelítést. Ennek a lényege az alapvetően növényi eredetű fehérjékben, a változatos zöldségekben és nagy mennyiségű fűszerezésben érhető tetten leginkább.
Nem igazán autentikusak a kaják, amiket eszek, de az alapanyagok nagyjából fedik az indiai konyha fő vonalát.
Konkrétan úgy néz ki a dolog, hogy az ételek alapját előfordulás szerinti sorrendben a következők alkotják: bármilyen (kurvasok) zöldség, zab, lencse, vörös lencse, sárgaborsó, csicseriborsó, rizs, kuszkusz, csili, kb. 15 fajta fűszer és rohadt ritkán tofu. Emellé csirke megy napi átlag 150g meg 3db natúr mp-s turmix.
A makronutrienseket belőttem a korábbi szintre, tehát se ch, se fehérje mínuszom nincs, csak a forrás változott.
Kiegészítőként lenmagolaj, D3, ca-mg, némi halolaj, multivitamin és kb. napi 2-3g C-vitamin megy.
Szóval a lényeg, hogy ezzel a kajával hiába eszek ugyanannyit, mint korábban (és tartom a heti 1-2 sörözést ) 1 hónap alatt fogytam 3 kilót úgy, hogy nem volt semmi ilyen irányú szándékom.
Konkrétan fel kellett tolnom a ch-t, hogy ne fogyjak tovább, amire nem volt példa már egy jó ideje.
A méreteim nem csökkentek, kivéve a hasamat, úgyhogy szerintem nem az emésztetlen fehérjék basztak ki velem...
Szóval a lényeg az, hogy aki fogyni szeretne, annak ez a fajta táplálkozás jó alternatíva lehet, mert gyak egész napos zabálás mellett is lehet vele fogyni, illetve diétában úgy kajálni, hogy ne minimalizálja az ember a makronutrienseket.
Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy Indiában gyakorlatilag ismeretlen a rák, különös tekintettel a fejlett országokban a szív- és érrendszeri halálokok után leggyakoribb vastagbél rákra... -
N-vidi-A
őstag
Nem akarok egy vagyont elkölteni, fehérjét mindenképp rendelek, és kipróbálnék valamit, ami minimalizálhatná az izomveszteséget kardió közben és segíthet valamit a fogyásban is, melyik lenne az az egy, ha ajánlanotok kellene, hangsúlyozom, egyet!
-
Yeffy
veterán
válasz KAMELOT #36360 üzenetére
kivételesen egyetértek drogossal, ezzel az erővel ne csinálj semmit, úgyis meghalsz.
amúgy meg miért zavar? nem tök8 neked? mindenkinek megvan a saját álma, célja, amiért küzd.
hogy ki hogyan éri el, hogyan "tartja/védi meg", netán hogyan hagyja el magát, hogyan fejezi be, az már egyéni dolga. tudtommal mindenki (18 felett legalábbis) felnőtt, képes mérlegelni, dönteni, kérdezősködni, okulni, stb...ők ezt választották, ennyi. más meg sakkvilágbajnok, úszózseni, tolmács, mérnök, akármi. elég sok a beleölt meló mindegyikben
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mocsanisi
senior tag
Aszem kijelenthetem, hogy nem kamu a Methdrol, tényleg az van benne ami rá van írva.
Mai nap hátamon pár pattanás kijött, illetve Bá-nak üzenem hogy múlt edzésen ment 70-be 5, most 80-ba 4, és ez kontrollált, lent megtartott, robbanékonyan kinyomott nyomás. Azaz nem "erőnyomás". Megmértem magam, 2kg jött fel 1 hét alatt, lehetett volna több de nem akarok elszállni a kajával és disznójelmezt felvenni.Szerk.: Jah és fél adaggal ment eddig, most emelem a mai nap napi 2-re.
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
venge
aktív tag
válasz deniro2 #36376 üzenetére
Nekem is van most egy jó fogyókúrás tippem: az építőiparban dolgozom, és most Vásárhelyen a fehérjefeldolgozóban építünk egy csarnokot. Barátaim! Amilyen szagok vannak ott, nem sok kaja megy le a torkomon, egész nap úgy érzem, mintha lenyeltem volna egy teniszlabdát, ami megakadt a gyomorszájamnál!
-
Dicker
őstag
válasz mocsanisi #36380 üzenetére
Pozitívba nyomtál, vagy mi?
Amúgy nem korai kicsit ellőni ezt a puskaport neked? Nem piszkálódásként, csak érdeklődök, a használt súlyok miatt gondolom. Vagy elakadtál a fejlődésben?
Egyébként törekedj a 6 nyomásra sorozatonként. Jobban hozza a masszát, ha nem mész 6 alá. Illetve több, és szebb tömeget épít, ha egykezesekkel is nyomsz, bár azt nem írtad, hogy nyomsz e, de, azért megemlítem.
Ha tényleg az van benne, amire gondolunk, akkor elmaradt izomcsoportra (ha van) mehet nyugodtan heti kettő edzés is. Ilyenkor bírja.
Plusz minden héten izzaszd ki magad minimum egyszer, akár valami magas pulzusszámú, hosszú/közepes időtartamú gyakorlattal, akár szaunával, majd mosd ki magad pár liter vízzel. Csökkenti a toxicitás esélyét, a vitaminjaid, meg gyógynövényeid mellett. Nekem bevált az évek alatt, bár én nem "tabiztam" nagyon, az a tinédzsereknek való, és nem is nagyon vagyok támogatója. Persze kivétel van. -
Ijk
nagyúr
válasz N-vidi-A #36377 üzenetére
96 kiló vagyok elég szálkásan, és heti egy-két kardiót azért lenyomok hogy nem félek az izomvesztéstől. Nem tudom hogy te milyen szinten vagy, de elég komoly izomtömeg és alacsony testzsír mellett kell emiatt aggódni.
De mondjuk az a minimum hogy étrendet tervezel, mondjuk napi fél kiló csirkére alapozva. Aztán jöhet a napi 1 fehérjeturmix, ha meg nagyon akarsz pénzt szórni akkor kreatin, edzés előtti bedurrantó, BCAA, Glutamin, L-karnitin, zsírégető (PFX), kb ilyen sorrendben.
Szóval ha egyet kell ajánlanom akkor étrend, mert a többi sehol nincs hozzá képest a fontossági sorrendben./人◕ ‿‿ ◕人\
-
N-vidi-A
őstag
Rendben, köszönöm, ez lesz - fehérje normális étkezéssel, és dobni a fölösleges szemét kajákat.
Meg egy kérdés, valamiféle esti "harapnivaló", ha rám törne az éhség, mi lenne a legjobb, ami nem árt igazán, sőt, akár hasznos is lehet?
Túró? Esetleg joghurt? Valami normális persze...
-
Sztbeni
őstag
Glutamint érdemes fogyasztani? Konkrétan a Scitec G-Bombra gondolok
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
deniro2
senior tag
válasz God Vazzeg #36391 üzenetére
fogalmam nincs, miért?
-
Coccolino_O
őstag
Étrend témához...
Kicsit túlzottan elbizakodott voltam a napi 300g rizzsel. Lehet, hogy másképp kellene felosztanom a kaját vagy sokkal nagyobb időközöket hagyni két étkezés között. Melóhelyen fél óra szünet van, ezt osztottam fel kétszer 15 percre, eddig. Reggel zabpehely utána edzés, utána bemegyek melóhelyre, megtörténik az első étkezés, majd 10:30-kor a második, és 14:30-kor a harmadik, de nagyon szenvedek, pedig ez nem is mennyiség a fél kiló húshoz meg rizshez képest. Ma is hazahoztam a harmadik étkezésemre szánt kajámat. Ha itthon vagyok, akkor semmi probléma, de ha melóhelyemen kell ennem, akkor kevés 15 perc, hogy alaposan mindent átrágjak. 2 hete nyomom ezt a csirkerizs étrendet, de már most unom.
-
Dicker
őstag
válasz Coccolino_O #36396 üzenetére
Vigyél, az egyik főtt rizs helyett, puffasztottat. Azt könnyeben megeszed. Egy szelet=10g rizs.
Esetleg burgonyát, tésztát, ami könnyeben emészthető.[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
hali
a katalobolizmus vissza szorítására bca + gluta elég ? vagy vmi más szükséges erre?Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest