Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz Radnix #141564 üzenetére

    Köszönöm szépen a választ!

    Régen méricskéltem, egyébként fogok is majd megint napotna kiló+derékbőséget mérni (ami amúgy jó ha hetente változik egy fél centit, de nem probléma). Viszont ha jól értem, és korábbiakat visszaolvasva azt látom, hogy ez a napi 5 étkezés vs 1 étkezés egy tévhit, és ha nem viszek fel fölös kalóriát akkor nem KELL zabálnom többször, ha nem olyan a bioritmusom? Régen off seasonben is 1 kajálás és mellé akkor este nasi, most ugye ez off de nem is hiányzik.

    Számomra az teljesen vállalható lenne, ha egyszer kéne ennem és ehhez hozzáinnék napi 3X30 fehérjét. Ez teljesen ideális nekem, csak ne kelljen már sokszor keveset ennem, egyszer betolom ezt a 6-800 kalóriás ch szegény menüt, és kész. Nem tudok ráunni a csirkemellre hálaistennek.

    A fitnass app sztem felesleges a számomra, elég az excel. Annyiban mostideálsi számornma a dolog, hogy végre passzívra raktam az egyetemet, heti 5X8 óra cégnél, ahol mindig ugyanazt, ugyanannyit és ugyanakkor eszem, így a 7 napjáéból 5 stabil. Monotonitás nem zavar egyáltalán, legrosszabb ha hétvégén nagyszülőkhöz kell kimenni, de mostantól az is szabáylozva lesz, nem akarom egyetlen csalónapot sem.

    Viszont ez a napi 6 kardióval ellövöm az összes puskaporom téma ez érdekel. Ilyen tényleg van? Úgy értem hogy komolyan jobb lenen most heti 3szor futni, és két hetente emelni +1-gyel 6ig? Őszintén, most tényleg elkapott a gépszíj és nem szeretnék csökkenteni, inkább lenne kedvem ahhoz hogy a későbbiekben legyen olyan nap, amit futással is indítok, így mondjuk heti 7-8-9 is összejönne úgy, hogy szerda szünnap.
    De erre van vmi tudományos magyarázat, hogyha msot 6szor futok, és 2 hónap múlva is, akkor az 2 hónap múlva kevésbé lesz olyan hatásos, mintha fokozotason emeltem volna?

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák