- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #141399 üzenetére
Hát mivel kezelték a térdeit és a kora sem engedi már az olyan fajta izomépítést amit fénykorában tudott így esélytelen. Amikor aktív versenyző volt akkor sem tartozott a masszív combokkal megáldott prok közé. Szerintem ez a mostani magatartás méltatlan egy koronázatlan Mr. O-tól...de hát valahogy el kell adni a Levrone Series tápkiegjeit.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
prannk
őstag
Hali. Valaki eszkábált már magának guggoló keretet házilag otthonra? Hogyan érdemes csinálni? szélesség magasság, a tartókat hány centinként érdemes rakni stb stb.
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #141400 üzenetére
Lehet.Osszeirok pár kompromisszumos receptet.Pl rakott krumpli hússal, a bulgurt már behoztam, Cs.porkolt durummal vagy ha lehetséges akkor valami teljes kiőrlésű nokedli szeruseggel.Kivancsi vagyok arra hogy ha a mennyiseg stimmel, akkor mennyire latszik meg a forrasok tipusa.Perpill ezek jutnak eszembe... Jártál már te is ebben a cipőben?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #141404 üzenetére
Ahhoz szerintem nem kéne ilyen formával égetnie magát, hogy eladja a cuccait....
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #141403 üzenetére
mármint milyenben? Nekem ennyire nem kell kínlódni ha súlyt akarok felszedni, legalábbis a tavalyi év tapasztalata alapján 90 felé el tudok jutni aránylag jobban figyelve a mennyiségre. Kérdés mi értelme van fizikum és egészség szempontjából, erre a válaszom semmi.
"Egészség" szempontjából most vagyok úgymond mélyponton, mármint nem úgy hogy beteg vagyok, csak úgy hogy az általam egészségesnek gondolt megoldás nem biztos hogy az. Aztán lehet most tévedek az orvosokkal együtt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #141408 üzenetére
Azt hiszem a tomegnovelessel nekem sem lesz gond, de már nem csak csirkerizsből.Legalsbbis ez a cél!😃Huhhh ha nálam kiesne a tojás a fegyvertarbol, hát kicsit gondban lennék 😐 A változó korban lévő férfiaknak (ne vedd magadra) az életminősége nagyban javítható tesztoszteron orvosi felügyelet melletti alkalmazásával, erről nem beszélnek a dokik?☺
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #141410 üzenetére
magyarországon nincs ilyen. nem írnak fel urológián teszto pótlást. Legalábbis én nem hallottam róla legalábbis életminőség javítás céljából De lehet én nem tudom jól
nem veszem magamra, nem érzem most a tüneteit hogy alacsony lenne
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz aelod #141405 üzenetére
Lehet kijön nemsokára valami 50 felettieknek szánt termékvonallal.
Pl. Levotril v.
Cevinton ForteMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #141410 üzenetére
Ha olyan állapptban vagy, hogy Mo-on neked andrologián felírják a tesztot, akkor hidd el, hogy az izomtömeg érdekel a legkevésbé
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
Jaja, én is úgy tudom itthon nincs, amerikai példákat olvastam.Pedig nem tartom ezt sem ördögtől valónak.Energikusabb, mint férfiként/emberként jobban funkcionálnak.Segit anyukának letakaritani a pókhálóT, és a rég elfelejtett kéményt is újra kikormolja.Egyszóval segít a házkörüli munkákban! Nyilván ezek kis mennyiségek lehetnek, de legalább patika stuff
Amúgy hormonszint mérést simán lehet kérni haziorvosnal?Ha ez így feljött.
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz GoTReX #141403 üzenetére
Kiégtél.
Semmi gond nincs ezzel, mindenkinél eljön ez az időpont, előbb- vagy utóbb.
Nekem mikor eljött ez az idő, tartottam egy kis szünetet kajával-edzéssel, addig, míg már nem bírtam tovább mert annyira vissza akartam menni a terembe. Éhesen kell menni a terembe, súlyra éhesen. Ha csak egy szar megszokás, rutin az edzés, akkor érdemes feltenni a kérdést magadban, hogy miért is csinálom? Van értelme olyan hobbit csinálni amit nem élvezek? Ugye hogy nincs.
Én 4 év hagyományos súlyzós edzés után abbahagytam a dolgot, mert már nem élveztem, és most már inkább erőnövelő gyakorlatokat csinálok. Megtaláltam az új kihívást benne. Minden edzésemben van egy gyakorlat, ahol a súly a lényeg, most ezt élvezem. Pl guggolás, felhúzás, fekvenyomás, military press. Minden edzésem tartalmaz ezek közül egyet, és emiatt várom az edzést, hogy most mennyit fogok tudni csinálni? A szokásos 4*x ismétlés kurva unalmas egy idő után... -
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #141418 üzenetére
nem. Urológián (andrológia) vagy endokrinológián (ezt még nem próbáltam csak gondolom) lehet kérni ha problémád van. Vagy elmész egy magán laborba és kifizeted
(hányszor írtuk már ezt le )
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Woodslave #141408 üzenetére
A fehérjepor talán, mivel a fehérje mellett rengeteg más adalékanyag is van benne.
De a tojásról elképzelni nem tudom, hogy káros legyen.
Az egyik legalapvetőbb étel, már nagyon régóta fogyasztják az emberek.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
bigmasterg
addikt
válasz Zola007 #140936 üzenetére
"*igen, jól érted, heti 4x1.5 óra bodybuilding az önmagában kicsi aktivitási szint"
És valóban, nemrég tapasztaltam saját bőrömön.
1-2 hete voltam egy hétre sielni, volt, hogy reggeltől estig a pályán voltunk, estére hulla volt mindenki.
Mellette zabáltam mindenfélét össze-vissza, végigkóstoltam minden helyi kaját, édességet stb.. és fogytam a végére.
Utána igen furcsa volt beülni az irodába, ahol egész nap csak ül az ember.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #141425 üzenetére
nehezen értem meg, ha valakit beránt egy étkezési módszer (nálad ez a keto gondolom, vagy legalábbis nagyon alacsony ch) akkor miért kezd el szinte vallásos révületként működni a dolog?
Miért lenne hülye aki nem eszik? Lehet inkább azt a részét hiszi el az igazságnak, hogy a tojás meg általában a zsírok nem egészségesek, és ennek kb. ugyanannyi tudományos alapja van mint az ellenkezőjének...
-
MATEO6600
őstag
válasz GoTReX #141424 üzenetére
"mergezne a lelkiismeret furdalás"
Pont ez az, amit én el akartam érni. Ez kellett ahhoz, hogy igazán kiéhezetté válljak
Mert egy idő után tudatosul benned, hogy mennyire szükséges is az edzés valójában. Ehhez azonban néha meg kell állni, és átgondolni a dolgokat...
Én akkor eszméltem rá mekkora ajándék is a sport, mikor le voltam sérülve, és egy hónapig semmilyen igazi mozgást nem csináltam. Na azóta máshogy tekintek rá. Az ember igazán csak akkor hajlamos értékelni a dolgokat, amikor elveszik tőle. -
Radnix
senior tag
válasz makaveli666 #141432 üzenetére
Nem ízlett?
-
DrDobos
őstag
válasz makaveli666 #141434 üzenetére
Mi a baj a fehérjével? a következő rendelésem a myproteintől lenne..
Samsung Galaxy A55 5G
-
GoTReX
őstag
válasz makaveli666 #141434 üzenetére
Hmmm próbáltad már a Biotech Vanillat? Ne tedd
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #141436 üzenetére
Ne az ízét nézd hanem a hatását! Weider íze egy nagy kalap ...de mégis ütős...ha meg ízre mész menj át a scitekbe 13 ka 3.3 kilós akciósan a csokija nagyon jó. Pár darab van még.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
BÁ Nutrition
addikt
Spenotot szokott valaki enni zoccseg gyanant leveles formaban nagyobb mennyisegben? Arra gondoltam h kb csak ezt ennem zoccsegnek, viszonylag frisset kapni a tescoban csak megmosom es kesz. Relative olcson van es nem olyan fos az ize mint a zuborkanak ill igy kb 5 masodperc alatt kiporciozom
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #141442 üzenetére
Szoktam. Igaz mirelit és nem pépes hanem darabos. Teszek bele fokhagymát és felforralom magában. Igaz ez csak diétában megy.
-
Angel2014
addikt
Jó bizony...pici durum lisztes rántás dobja meg ch val és akkor sem lenne gond ha magas benne , mert rettentően magas a rost tartalma így nem tud lerakódni a zsír sem .
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #141444 üzenetére
Ha ez igaz lenne, akkor nem lennének kövér vegetáriánusok
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
medica
senior tag
salátába is elmegy, omlettbe príma (sajt, bors, fokhagyma, bazsalikom, petrezselyem, mct, stb.)
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #141445 üzenetére
Tudod mièrt van ez...?
Mert megesznek 50 kiló gyümölcsöt naponta ...na most a szervezet nem tudja feldolgozni egyszerre a sok cukrot...rohad a szervezetben ès elkezd erjedni ...na most az erjedèstől jól berugnak ès ebben az italos àllapotban inkàbb ledőlnek aludni minthogy lekardióznàk a felesleget a fàkon ugràlva vagy csimpaszkodva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs