- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Lövök mindjárt énis egy kar -váll fotót, csak nem találom a pufajkámat
Utálom mikor a barátnőm képembe nyomja a kamerát, miközben gyakorolok.A félreértések elkerülések végett igen, kicsit kicsit "megkapott" a nap
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #142800 üzenetére
"Mondjuk azzal is lehet némi összefüggés, hogy voltak a teremben rajtam kívül vagy 3-an. Amiből 2-en a futópadokon voltak"
A statisztikák is így készülnek.
Mint mikor csináltak forgalomszámlálást az egyik helyi járaton, ami összeköt ~6 iskolát és megállapították, hogy nincs szükség sűrűbb járatokra.....a felmérést tavaszi szünetben végeztékDobok már én is egy képet akkor:
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz jpeetr #142813 üzenetére
Chepelstein 3D
Medal of Chepel
GTA San Chepelas
Alien vs. Pankrator
Quake 3 Arena Plaza
Unreal GyurnimentMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #142818 üzenetére
Azon én is
BÁ Nutrition
Mindig is az voltam
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Lacy6
senior tag
Mennyit kell pihenni sorozatok között?
A videó végével nagyon egyetértek!
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
marked one94
őstag
Na megvolt a felnőtt ob. Megint szamomra szép egyéni csúcsok lettek. Persze az élmezőnytől meg levagyok maradva de ha minden ilyen jól alakul talan 2-3 ev és en is ott leszek. Decemberi verseny ota 47,5kg sikerült a totalra raknom. Amiért mentünk hogy 500 feletti total meglegyen meglett igy kurvara megvagyok magammal elegedve
Eredmenyek: 170 guggolás, 137,5 fekvenyomás 200 felhúzás.
You'll Never Walk Alone
-
Jim-X
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz marked one94 #142825 üzenetére
Gratula!
-
Woodslave
félisten
Komoly számok le a kalappal
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
-
aelod
veterán
-
szuszinho
őstag
Gratulálok!
-
Jim-X
őstag
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #142835 üzenetére
Pihenésképp elvert egy IFBB Pro-t
-
tibcsi0407
félisten
válasz aelod #142837 üzenetére
Hihetetlen a pali. Látszik amúgy a képeken, hogy nem 100%-ra száradt be, csak pont annyira, hogy így is szarráverje a mezőnyt.
Egyébként az nem is kérdés, hogy lazán megállná a helyét egy Pro mezőnyben. De ott nem lehetne ennyi versennyel ilyen sok pénzt kaszálni.utdetailing.hu
-
Blackhole13
senior tag
Lehetsz akármilyen jó, mindig lesz egy csepeli, valami irreleváns sportágban, aki jobb nálad.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tibcsi0407 #142839 üzenetére
nem lenne rossz Pro mezonyben sem de ott nem lenne sztar, magas a 212es kategoriahoz az openhez meg keves a tomege, kb 8-10kilo lazan elferne meg rajta csak mi a francnak tegye magat tonkre. volt amugy valami olyan szoveg is h atmegy pro-nak ha valami szponzor kifizeti neki azt amit amatorben nyerne, allitolag meg is egyeztek csak kert egy ev haladekot h amatorben meg kiversenyezze magat, kb le is telt az ido amikor mar a kartyaert kene mennie, sot mivel a magyar ifbb retard szovetseg nem tud betartani neki igy indulhat is ifbb versenyen, annak idejen az jopar top versenyzot elkaszaltak a berkesek, tobbek kozt pl Nagy Orsit, de talan tavaly vagy tavalyelott Jasztrab Katalint is az europai olympian, tok gazos..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
tibcsi0407
félisten
válasz BÁ Nutrition #142841 üzenetére
A helyében én sem mennék. A Freezers Gym elkészült, elvileg ez volt a nagy célja.
Ő az egyik legértelmesebb magyar testépítő, biztos jól felméri a helyzetet.utdetailing.hu
-
GoTReX
őstag
Bakker még pénteken a puncitárogató gépen zártam a lábnapom. Tegnap még kis séta este a barátnőmmel 20-30p semmi extra. Ma úgy keltem fel mint aki megb*** ,ez a rohadt belső comb izomláz alattomosan kivárt én meg járni nem tudok rendesen! Le a kalappal lányok, mit guggolás haggyukmá' , puncitárogatás Terpeszterrel.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #142842 üzenetére
Teljesen egyetertek!
A pro mezonybe biztos sokkal tobbet kene vallania, ami 100% az aranyainak a rovasara is menne... (lattunk mar ra peldat)
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #142842 üzenetére
Saját bevallása szerint is elegerészik amatőr pénzdíjas versenyeken. IFBB-nél csak IFBB versenyeken indulhatna és hát ott a top versenyek azok a tengeren túlon vannak és nem épp olcsó. Oda meg kevés lenne openben. Tóth Dani is feláldozta az arányokat, hogy pro legyen. Palumboism be is figyelt nála egyből.
(#142841) BÁ Nutrition
A magyar IFBB MTFSZ vonalat inkább ne is említsük. Egy paródia az egész...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
pont agyaltam rajta, hogy nagyon okosan csinálja, ugyanakkor a testépítő sport vesztesége hogy nem teszi oda magát teljesen. Itt is jó forma meg minden, de sztem ezt 3 hét laza diétával hozza, nem igazán láttam hogy mostanában annyira durván bekészült volna. Tudja mi elég tudja hogy a genetikája meg ismertsége (superbody) elég a versenyek 90%-hoz ennyit is tesz bele.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest