- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawken123
újonc
Szevasztok srácok!
Valakinek megvan Joe Weider: A testépítés biblája című könyv? Ha igen, megköszönnem, ha pdfben átdobná! További jó edzéseket mindenkinek
-
marked one94
őstag
Lehet en vagyok a hülye, de szerintem a tag tudja mit csinál csak valami plusszt keresett a diétához, itt meg néhányan kicsit túl tolják a dolgot
You'll Never Walk Alone
-
Zola007
veterán
válasz marked one94 #142905 üzenetére
Sohase mondj látatlanban senkiről ítéletet.
A bodybuilder törvénykönyv rendelkezik erről is.
a BTK. szerint mindenkit megillet a jóaformaság vélelme.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Délután együtt edzek a mesterrel. Végre talán kiderül hogy legyek izmos
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #142905 üzenetére
Ha tudja mit csinál akkor nem itt kérdezne, és nem ezt...
Woodslave
Óriás sorozatok, alázat.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz aelod #142914 üzenetére
Jani FIBO-n odaszól Zsuzsinak:
"Te mondd, hogy Scitec, a te hangod mélyebb"[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
Vajon milyen szerepet töltött be a régi idők testépítő italában az elmaradhatatlan élesztő? (Utánanézve Elsősorban a B-vitamin-csoporthoz tartozó B1,B2, és B12 vitaminokat tartalmaz) ,ami jó de ezt már akkor is meg tudták oldani máshonnan. Barátnőm mondta hogy nagyon sok női forumon emlegetik mint bőr haj stb szépítő hatás , és onnan ugrott be hogy anno mindig emlegették ezt a nagyöregek is .
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Érdekes....
XBOX ID: GoTReX #4839
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #142922 üzenetére
Kezed is mekkora!
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
Jár valaki az A fitnesz nevű terembe , Újbuda, Nádorfehérvári út. A bérlet jó áron van csak azt írják hogy elég zsúfolt. Ez mennyire igaz? Pont emiatt hagynám ott a mostani termet , na meg mert nincs szellőztetés, ősrégi koszos klímák mennek (penészés és vastag por a belsejében) a WC körül 3 napos vizelet mindig...
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #142924 üzenetére
A blahán ami van vagy közel hozzá az is elég zsúfolt. Gyere a peakbe
-
Dani82
senior tag
válasz gyuri860213 #142927 üzenetére
Szerintem az ujbudai nem zsufolt. nem rossz terem.
vAgy kicsit kintebb savoya park gym5, kurva jo lett. -
Woodslave
félisten
válasz gyuri860213 #142922 üzenetére
Az igen
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
patex1983
őstag
-
Radnix
senior tag
-
Angel2014
addikt
Na ez jó kis hasizom gyakorlat...[link]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
-
lacos001
senior tag
válasz gyuri860213 #142935 üzenetére
15 év? OMG....
40 sec és weider az megoldotta volna max 2 évből.....
Hány éve olvasgatsz itt? Gondolom nem régóta?
Amúgy Nr.1!
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Tehat 12ev alatt gyakorlatilag "felszoptad" az uccso 3 evet
De vegulis megerte
A játék az nem játék!
-
Zola007
veterán
tehát 3 éve költöztél Chepelre
-
Dani82
senior tag
Ti nem nyertetek valami kategoriat a tegnapi ifbb versenyen?
Szerintem mindenki nyert aki nevezett, legalabbis instan minden masodik csontvaz picsa serleggel meg arany medallal pozol.
A pasik meg fbon picsognak, hogy nem nyertek es csalas es abbahagyjak a versenyzest.
Imadom amikor elkezdodik az izommutogatos versenyszezon -
Zola007
veterán
válasz Dani82 #142939 üzenetére
Én gondoltam rá, hogy indulok Bodywitness kategóriában, de előttem regisztrált három helyszínelő és halottkém, így hagytam inkább.
HussarF fórumtárs viszont nyert AtomPhysique kategóriában[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz HUTCHDB #142871 üzenetére
Clenbuterol, cytomel, efedrin, kb. ezek amik tényleg hatásos zsírégetők, de persze pont ezért tiltottak is.
Amit hivatalos tápkiegként kaphatsz, az csak placeboAsus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #142943 üzenetére
Neked megy a felkészülés?
Gondolom arra értette olyan kategóriák vannak már mint Győzikénél aki persze hogy nyert mert egyedül volt a kategóriájában ,mert mindent kitalálnak.
Na itt Vida Zoli be is számol erről. Vida Zoltán
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #142944 üzenetére
Értem, hogy mit akart mondani. Sajnálatos dolog ez, csak a lehúzás megy, az összes bíró pénz szagot érez csak, cserébe semmit nrem ad. Kivoiszik a versenyzőket az EBre VBre aztán ott meg az első 15be sem jut be egyik sem (tisztelet a kivételnek). BTW Ugyan azok a kategóriák vannak mint máshol. Tény, hogy a minőség eléggé kifogásolható. Nincs mezőny legalább is telepítésben. Eléggé demotiváló, hogy készülsz és alig van mezőny. Ezekért hagytam ott az IFBB-t többek között.
-
Dani82
senior tag
válasz aelod #142943 üzenetére
elter a velemenyunk abban, hogy mi erdemel tiszteletet.
Az hogy van 32 kategoria, mert minden centimeter mar mas kategoriaba esik az vicc.
Az hogy ezek a fiuk es lanyok tobbsege 2-3 honap edzessel es valami szemes szarral "bekeszult" es kiall csuklot lebegtetni az minden csak nem tiszteletremelto. -
gyuri860213
tag
válasz Jim-X #142937 üzenetére
Első két év alapozás volt, aztán közbejött egy húzós melós időszak majd barátnőm így rögtön kimaradt összesen 6 év, azután 2012-ben feljöttünk Pestre és itt újra eljártam de csak szintentartás ( értsd további zsírosodás megakadályozása ) céllal, majd 2015 nyarán kezdtem újra normálisan edzeni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs