Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz MrLaszloMan #5950 üzenetére
jó, de az is relatív kinek mi a nagy, kicsi illetve a jól kinézés kategóriája...
Amúgy tény és való, hogy kurvasok "nyomoronc" hozzányúl a gyógyszerhez pedig nem akarom megbántani az embereket, de a hú de krvanagynak hitt kinézetét natur határokon belül is szarba lehet döngölni...
Krisztián: evvel az a baj, hogy nem tudod mennyit és miből tolt Arnie ha rá gondolsz... vannak fenn neten kúrák, hogy elvileg a nagyok miket nyomnak magukba... hát, ha azok a kúrák valósak akkor le a kalappal előttük...
a 16 évesek nagy része pont, hogy minden szart beszed csak, hogy gyorsan gyorsan "fejlődjön"...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ijk
nagyúr
"A termekbe járó emberek kb. 80%-a KOXOL"
Hoppá! Te valamit tudsz amit én nem!/人◕ ‿‿ ◕人\
-
dnelb
veterán
És a konditerembe hányan koxolnak 16 éves koruktól 35ig ? Mellesleg akkora brutális mennyiségeket amiket ő tolt? Szerintem senki sem .. Én elismerem Arnold akaraterejét meg kitartását, nem tudom honnan vetted hogy nem, Sehol sem írtam olyat hogy nem ismerem el áhhh Hagyjuk az egészet . Neki koxolni se kellett volna, akkor is ekkora lett volna
-
Kassadin
addikt
Nálunk nem hiszem, hogy a 80%-a szedne bármilyen cuccot is, talán 1-2 emberke. A többsége a hozzánk járóknak idős meg 1 hónapot edző fiatalokból áll, szóval lehet azért nem látok ilyen hegyomlás embereket.
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #5954 üzenetére
Azért mert valaki nem hegyomlás az nem jelenti, hogy nem szed valamit csak elbassza a dolgait...
Én se, hittem a mondásnak, hogy többen "koxolnak mint azt te hinnéd" amíg oda nem jött a terembe 1 brazil a 170 centijével és a szén száraz kb. 90-92kg-os termetével 50 körüli eres karokkal meg baszottnagy mellel, hogy ő a kreatintól lett ekkora... Persze b@zdmeg én meg a télapó vagyok aki terézmamát kúrj@...
(#5956) Pukii: nem is nézett úgy ki mint a mai vadállatok...
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi cuccot tolt, Arnoldtól csak tanulni lehet. Az az elszántság és kitartás, ami odáig vezetett, hogy egy csóró osztrák családból kaliforniai kormányzó, filmsztár, és sokszoros testépítő bajnok vált belőle, mindannyiunk számára példamutató kell legyen!
-
Kassadin
addikt
-
SzlobiG
félisten
Megint a jó témánál vagytok.
Az amúgy tényleg igaz, hogy nem is gondolnánk mennyien nyomnak vmit csak épp nem látszik rajta nálunk is van nem egy ilyen egyén.
[ Szerkesztve ]
-
tzahola
csendes tag
Beismerem az elején még én is kokszoltam, de egy vödör volumass után leálltam.
-
Jojo5
őstag
válasz szőröscica #5963 üzenetére
jójó...inkább a biciklit told el...
szerk: amúgy bevállni látszik a jumbo ? érzed, hogy tölt minden frankó és nem alakulsz zsírmalaccá közben ?
Kassadin: nekem a megtiszteltetés...
szerk2: nah, ezt jó hallani! Remélem is, hogy vadállat formát hozol össze helyettem is, mert nekem sikerül minden gramm izmot leégetni lassan...
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Én is ismertem egy ürgét. Aki két éve még, 20 évesen póló nélkül vagánykodott a csajok előtt a 80 kilójával, és a 40-es karjával.
Tavaly közel 120-130kg volt, 50 feletti karral.
Az idén tavasszal, egy hónap szenvedés után eltemették.
Azt mondták akik látták az utolsó héten kórházban, hogy szinte minden nyíláson fojt belőle a vér. Szétment a mája-veséje és az erei. -
tzahola
csendes tag
válasz kicsirigó7 #5968 üzenetére
Evolúció.
-
Sotho
őstag
Arnold valószínűleg személyre szabott koktélt tol amit saját orvos-biológus-vegyész csapata állít elő, nem összekeverendő egy szimpla hgh kúrával.
A kox tényleg csodákra képes. -
Pukii
senior tag
Hat most tuti orvosi kontrol alat csinálja, de a 70 es években azert nem igy volt, csak orvos irta fel neki. Konkrétan Primabolan és Dianabol, ról olvastam deca! Dianabol meg az étkötö kura alat, aztán kitudja, annak idején az biztos ,h tul nagy választék nem volt :-)
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Ijk
nagyúr
-
Pukii
senior tag
válasz kicsirigó7 #5977 üzenetére
Én elhiszem, de más betegsége nem volt? 2 év alat NEM lehet belehalni csak a koxba( átlag embernek nincs is anyi pénze h olyan adagot toljon), kell oda más is. heti 5000 mg tesztóval is "vigan" élnek magyar amatőr testépitök. Ennél többet meg már fizikailag is nehéz nyomni
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Ijk
nagyúr
válasz kicsirigó7 #5977 üzenetére
Akkor az mindenféle szarral szennyezett cuccot tolt, egészen biztos.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kicsirigó7
senior tag
Nem volt tudtommal egyéb betegsége.
Egy kórházas ismerősöm se tudott meg ezen kívül semmit, még annyit se mint én tudok.
De ő is látta úgy.
A srác szülei nem mondanak semmit. Halhatnak mint a sült hal. Azt mondják hogy félrekezelték a fiukat a kórházban, amiatt halt meg.
A keresztapja ara gyanakodik, hogy szennyezett szert sóztak a srácra.
Mivel az ő tudomása szerint használt koxot a keresztfia.Szk:
#5981Ijk én is erre gondolok, nem csak a keresztapja.[ Szerkesztve ]
-
tzahola
csendes tag
-
Pukii
senior tag
válasz kicsirigó7 #5983 üzenetére
Hát akkor itt a megoldás, szenyezet szar + félrekezelés??? (korházat perelni!)
Mai világban ezek a kamu gagyi cucok jeelntik a legnagyobb veszélyt, régen ez nem volt''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Pukii
senior tag
Teljesen mindegy, hogy milyen betegségnél történik a félrekezelés, ha ezért meghal valaki akkor van felelős, az már a biróság dolga, hogy itéletet mondjon. Szerintem.
De nem ismerem a konkrét ügyet, de ha a családomban valakit félrekezelnek, és ezért meghal, akkor én biztos, hogy perelnék.''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Manitou
veterán
válasz kicsirigó7 #5992 üzenetére
Egész eddig azon filóztam hogy tudta pár 15 éves srác, 2-3 hónap alatt 40-re felhozni a karját.
Nem baj, majd elmúlik
-
runner 125
nagyúr
Holnap lessétek meg a Kókuszt, lesz benn egy rohaggyonmegalkat'.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ijk
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
válasz kicsirigó7 #5968 üzenetére
Ilyet kox nem csinál, részemről kamunak minősítem, de jól hangzik
-
kicsirigó7
senior tag
válasz God Vazzeg #5998 üzenetére
Még nem próbáltam, tehát se megerősíteni se cáfolni nem tudom.
Vannak kész tények. Amit már lentebb is írtam.
A keresztapja, 10 éven keresztül gyúrt. Tehát valamit ő is érthet hozzá.
Meg is látszik őrajta is most a kox hatása. Mármint hogy pár éve abbahagyta.
Ezt a félrekezelés dolgot, aki halott róla senki nem hiszi el az ismerőseim között.
Mert a szülei aztán tutira perelnének ha lenne alapja.
Szk:
Az is kész tény hogy amikor lebetegedett már akkor alig találtak egészséges erős vénát amibe az infúziót bekössék.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz kicsirigó7 #5999 üzenetére
azért mert használja valaki meg benyomja\beszedi kategóriát játszik az kurvár@ nem jelenti azt, hogy ért is hozzá...
Vénát ?! nem tudom, hogy jön most ez ide a koxhoz...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest