Hirdetés

Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz headhunter #5516 üzenetére

    Valószínűsíthetően a második, igaz ezt ebből senki meg nem mondja biztosan.

    Én tejfehérje izolátum és koncentrátum valamint micelláris kazein keverékét használom. Tiszta por, tehát semmi adalékanyag nincs benne. Ebből oldószer mennyiségtől függően olyan habot, szinte krémet lehet csinálni h megáll benne a kanál. És ennél "tisztább" anyag nincs. Ezt veszik a gyártók alapanyagként, amit aztán összemaszálnak.

    40 gramm fehérje 3 deciliterben pedig igen masszív állagot kell h képezzen. Én is ennyiben - tejben - szoktam feloldani hasonló mennyiséget és nagyon szép habos lesz az oldat. Én amúgy imádom, mert kibaszott finom :K

    A savófehérjék alapvetően nagyon jó habképzőek.

    Az ízesített fehérjekészítményeknél az aroma illetve színező anyagok hordozója általában maltodextrin - én így tudom -, mivel az nagyon finom szemcsenagyságú. Erre viszik fel a cuccot, majd összekeverik a fehérjeporral. Ezzel "hígul" az anyag és a relatív fehérjetartalma értelemszerűen csökken, mivel annyival kevesebb lesz benne a fehérjepor, amennyi egyéb anyag kerül bele.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák