- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
-
Boxer001
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Boxer001 #34559 üzenetére
Az a gáz, ha pár hónapig csinálsz egy normális kajálást mennyiségileg, minőségileg... elérsz némi fejlődést. Aztán relatíve visszaveszel akár egy kicsit is akkor megint ott vagy ahol kezdted. Én ezért is nem nyomom ilyen halálosan komolyan mint itt egyesek (nekik riszpekt!), mert úgysem tudnám hosszútávon betartani... anélkül meg nem ér semmit az egész, egy hónapig jól nézek mondjuk ki és? Mit érek vele? Lövök pár képet róla? Lehet a középút meg kb. nem hoz semmit, vagy csak minimális fejlődést, de legalább nem negatív irányba megy el a dolog és egészségesebben élek mint a nagy átlag.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #34560 üzenetére
Igen, több odafigyelés kell most már, mert innen már csak úgy mehetek tovább.
Tamoo
Én se tudnám maximálisan betartani, nekem hosszú távon halálom a monotonitás...de valamilyen szinten azért oda fogom rakni magam, aztán meglátjuk.Na még van egy bontatlan Jack3d-m, ideje eldönteni, hogy menjen, vagy tápoljam be én.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #34564 üzenetére
Csak a nagy tervek nehogy mocsokmisi tömegeléséhez hasonlóan végződjenek.
Az a baj ezzel a testépítéssel, hogy egyszer-egyszer kitalálod hogy szarul nézel ki, csak a fejlődéshez meg rendszeresség kell, és többször találod ki hogy mi a francnak csinálod ezt az egészet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
Csak mocsokmisi és én köztem az a különbség, hogy ő betonkemény kajálással kezdte, brutál módba kapcsolt, és azt nem tudta most így nyáron tartani. Én meg kb. lejárok egy héten 3x, eszem átlagos szinten, és most javítok rajta valamennyit, ami még nem olyan lesz, hogy hú de nagy elhatározás kelljen hozzá...3x annyi turmixot, meg valamennyivel több ch-t le tudok tolni egy nap. Brutál módba nem fogok kapcsolni, nekem ez nem lesz megerőltetés.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Most a ki a szarabb licitálás megy vagy wtf ?
Fogytam kemény 2kg -t, ma a lábazás közben figyeltem, hogy milyen eres a lábam, a hasamon meg 5 centi vastag háj van, imádom a genetikámat nagyon.May the Force be with you!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nekem is most 40körül lehet a karom le se merem mérni nehogy 38 legyen. Bár lehet képen nagyobbnak tűnik.
Na nyomok egy mell tricepszet siránkozás helyett, remélem bírja a vállam.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Alkarban ha fáj az ín, mivel érdemes kenyni? Flektor, Fastum?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
bandus
veterán
én is terveztem ma edzést, de nm maradt rá idő. majd a héten tiszaújvárosban elmegyek párszor, jó fura lesz fizetni a kondiért bár legutóbb otthon is megtettem. durva dolgok ezek...
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz Boxer001 #34579 üzenetére
mostmér? laza 6 óra oda vissza, megéri
a héten barátnőméknél vagyunk, énmeg meguntam, hogy mindig találok valami kifogást az edzés elmulasztására, szóval inkább pakolok cuccot, fehérjét és megyek 550 a kondi / alkalom, valahogy kibírom. és szerintem elég jó is. otthon nagyon putri, és 680at fizettem, szóval megéri 2-3szor lenézek, hátha még a környezetváltozás is jót tesz
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
asuspc96
őstag
válasz littlelion21 #34587 üzenetére
-
Tomics
addikt
szép lenne ha 40 évesen még mindig a csajt keresne
asuspc: elég lesz mára, nagyon esik a színvonal. ha elérted a 40-es kart írhatsz
Boxer: de csak ne 3 gyerek, szép nagy ház után mert az már bajos
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Boxer001
veterán
Eltaláltad, 30 se.
Tomics
Még az is lehet, hogy akkor is keresni fogok, ha épp a leendővel megint szétmegyünk addigra...nem?
asus
Állítsd már le magad, mert a végén állon leszel pattintva.[ Szerkesztve ]
-
tepizoli
tag
Sziasztok! Sokáig nem voltam itt mert gondjaim voltak a házzaságomban /megbuktam/ most pedig részleges bicepszszakadásom van. De azért néha benéztem olvasgatni.
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Tamoo
MODERÁTOR
K@rva jót melleztem, nagyon adta! Később még pörgetni kellene egy kis haskereket is.
Jó lenne eljárni terembe de nem fogok 25-25km autózni/buszozni oda-vissza.
-
Dani82
senior tag
Na ma kiprobalok egy 24h bojtot mivel olyan kibaszott masnapos vagyok hogy szerintem haldoklom. Este10kor elmegyek labat edzeni es 3 turmixal vegigcsinalom a napot
ja h a csajozashoz is mondjak okosat, tegnap a haverom kb 3 csajt szedett ossze es ugy nez ki mint a fent emlitett teleszart buvarruha.kover szoros allat stb en meg szep vagyok es izmos es kerek 0 az aràny szoval matol szalamis szendvics nutella makosteszta )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest