Aktív témák
-
Mikuland
tag
Gyere, gyere!
Szeretettel várunk a ziszapos tenger partján! Szípen bemelegítve, szúnyogok sorba állítva.
Persze itt a zészaki parton még találni mélyebb részeket, de a víz már halászlészerű.....
Spammer gartula az új arcodhoz![ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
macikos
addikt
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben írtam, hogy remeg az ujjam meg a felkrom.
Szedem a magnéziumot, 3 napja, de még nem enyhült.Volt már Nektek ilyen, vagy ez nem az edzéstől van?
-
Radnix
senior tag
válasz narancsnn #33462 üzenetére
Néha csináld a másik kezeddel is
Am a remegés nállam alacsony vércukorszint esetén is jelentkezni szokott, de nállad valószínű nem az a helyzet, marad a megerőltetés, ami teljesen normális edzés után, mindnekinek remeg. Ha viszont 3 napja semmit nem csinálsz vele és még így is remeg, akkor nem tudom
-
spammer
veterán
válasz narancsnn #33462 üzenetére
Nem mindegy, hogy remegés vagy izomrángás. Tedd magad elé a kezed (tenyérrel lefelé a kézfejed) és ha csak simán remegnek az ujjaid, akkor az lehet alacsony vércukor.
Ha pedig időnként rándul/lüktet egyet, akkor az megerőltetés/magnézium hiány miatt lehet, de nekem ujjaknál ilyen nem volt, ellenben bicó, vádli vagy más izmoknál igen.
Mennyi magnéziumot szedsz? Kalcium is megy mellé?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz narancsnn #33469 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy tényleg pihentetned kellene. Esetleg próbáld meg, hogy veszel valamilyen kalcium pezsgőtablettát és a magnéziummal együtt azt is letolod. Általában napi 2 tabletta kell ezekből, de úgyis rá van írva. Kb. 200 Ft., szóval nem egy nagy összeg. Vagy veszel rendes Ca tablettát/kapszulát, csak azért írtam a pezsgőtabit, mert azt bármikor, bárhol kapsz. C-vitamin meg remélem megy rendesen (napi 1g legalább).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
narancsnn
senior tag
Ha egy ilyenre rápályázok az korrekt? Meg emellé, még a c vitamin?
Szerkesztve: akkor ma csak hasazok.
[ Szerkesztve ]
-
narancsnn
senior tag
válasz God Vazzeg #33472 üzenetére
Kössz
Mostmár sinen vagyok -
narancsnn
senior tag
válasz God Vazzeg #33474 üzenetére
Köszöntem.
Bár a káromkodásra nem biztosNagy pályát futok be, 1 hónapja edzek. És már jönnek a problémák
-
narancsnn
senior tag
válasz God Vazzeg #33478 üzenetére
Mennyivel tartozom Doctore?
-
narancsnn
senior tag
-
Radnix
senior tag
Hát igen vigyázni kell ezektől a veszélyes, káros vitaminoktól, napi 3szor gyümölcs, abban vana vitamin, meg egy kis zsírszalonna, mert ugye kellenek zsírban oldódó vitaminok is
-
Kassadin
addikt
válasz God Vazzeg #33487 üzenetére
Istenadta tehetséged lenne a filmrendezéshez.
-
Boxer001
veterán
Ide azért jó benézni, mert mindig megnyugszik az ember, hogy jé, még nálam is vannak hülyébbek...
-
God Vazzeg
veterán
- Hello Bunny!! Azt szeretném kérdezni hogy a 100%whey protein prof piros doboz ugyan az e mint a 100% whey protein profesionak kék doboz???
- színtévesztő vagy? olvasd el alaposabban a címkéket vagy a címpirosat.
-
Zomb€€
őstag
No meg volt a 2. testedzés 15-ös ismétlésszámokkal, tele volt a terem, nem volt egyszerű összeszervezni...
Mindenki be akart szállni és hiába magyaráztam el tök kedvesen, hogy nem fog menni, a specnaz fej miatt nem voltam hiteles...
Holnap reggel egy lájtos hát-mell-váll kombo aztán töltés végre."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Kassadin
addikt
válasz God Vazzeg #33495 üzenetére
De vicces ez a báni fijú. Amúgy van közöttük különbség, csak már én se tudom, hogy mi.
-
Gergosz2
veterán
válasz Radnix #33488 üzenetére
Testvérem gyógyszerés és én hiszek neki
Azzal nincs gond , ha valaki beszed egy ilyen vitamint, csak általában nem egy fajtát szoktak beszedni . És mindegyikben van vivőanyag meg stb ami már több tabi esetén eléggé leterheli a veséd.
Meg azt is mondta , hogy ezeknek a többsége nem gyógyszerkönyvi minőségű vitamin.
Sokan még abba a túlzásba esnek ha valamiből többet vesznek be akkor azt hiszik az jobb . De nem , Hiába veszed be a tested csak egy bizinyos mennyiséget tud felvenni(amit normál estben változatos étrend biztosít is) a többit meg szépen megy bele a WCbe.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest