- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
Milyen vitamint ajánlatok?
Mármint fajta, összetétel stb.... -
Ijk
nagyúr
Alig várom hogy jöjjön az ősz és a tömegelés legyen a téma. Erről a szálkásításról már olvasni is borzasztó.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
asuspc96
őstag
a túróra van egy csomó jó "receptem"....leszoktam a mézes kombóról és van olyan, hogy besz@rás...
gyümölcs+túró....
én pl tegnap kajszibarackkal ettem 500g túrót, ma szilvával holnap meg őszibarackkal tolom a fejembe....még a szőllő/banán kombóra vagyok kíváncsi...és ezután a mandarinos...a múltheti matektábori koszttal renden visszavetett....sz@r vót' kevés vót'...
mai ha érdekel (valakit) mit ettem....
-reggeli: 5db tükörtojás+paprika+paradicsom+ubi
-ebéd: hekk pirítva+krumplipüré
-vacsora túró+szilvaköztesben meg rizs és gyümölcsök osztán' jó éjt....
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Woodslave #33309 üzenetére
tudnám mi az a sárga kapszula
mivel több mint 40kg -t fogytam így már elég jól tudom mit kell csinálnom ahhoz, hogy sikerüljön fogyni, nem egy dolgot próbáltam.(#33313) Jojo5: én szoktam rárakni egy kis natúr joghurtot és sokkal jobban csúszik
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Jojo5
őstag
Boxer001 te sírsz, hogy sz@rul nézel ki... mész te a pitsába...
Jó a forma és ne rinyálj te marha...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
már le is szedte a képet... nem baj azért én ELMENTETTEM arra az esetre ha rína...
csak, hogy jogosan le tudj hülyézni... a fájós bedurrant szétkínzott lábammal ráültem most a szobacangára és nyomtam 1 órát... mit ne mondjak kibeb@szottul nem att@...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz kovsol #33318 üzenetére
úgy nyomom most, hogy 24 kmre beállítom és 500 kalóriára
elkezdem hetesen 18 km-ig megy 7-esen majd váltok 8 asra azt 10km-ig nyomom onnantól 7esen nyomom 4 km-ig majd négytől -2km-ig 8as és levezetésnek még 7esen 0,68 km...
így kb 608 kalóriát ír ki és 26,68km-t megyek összesen...
púlóver+kapucnis pulcsi+melegítőben mit ne mondjak kurv@jó idő van... általában a pulóver színt vált, közben meg iszok 2 lityó vizet legalább és mostanában még fél liter BCAA-s vizet kortyolgatok alattaén is mennék a szabadba, de ahhoz pénz is kell, mellé nem is kevés... így az itthoni tekerés költséghatékonyabb úgyis már csak heti max 2-3 megy...
Boxer001: jó... szádat alapállásba.. jól nézel ki te hülye...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz kovsol #33322 üzenetére
10 sebességes max, a 8 as azért vad, már lehet érezni keményen... a 7es még nem vészes annyira nekem
folyik rajtam a víz mint állat, kb. nem látok ki semerre úgy megizzadok, de rosszul eddig csak régebben voltam amikor éhgyomorra csináltam 1 órát...
mostanában talán 2 hónapja akartam 1x hányni az is a kávé+sok víz kombó miatt volt...
lábazás alatt volt ma nagyon rossz... már csillagok\szédülés\büfögés\remegés minden volt... szenvedett a kis sz@ros testem na...
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
-
Zomb€€
őstag
válasz Zomb€€ #33282 üzenetére
Komolyan mondom, minél többet agyalok rajta, annál több kérdés merül fel bennem
Szóval, az egész analógiája, hogy kevés CH bevitel van, ami megköti a vizet, emellett bekapcsoljuk az ürítést ergo kimegy belőlünk minden folyadék.
A feltöltős napon viszont 4 étkezésig amíg beviszünk ~250g CH-t ugyan úgy vedelünk, ez nem fogja megkötni a bevitt folyadékot? :S Vagy magasabb prioritású az előző napokban bekapcsolt ürítés? Mert ha nem így van, akkor úgy látom működőnek, ha a feltöltés alatt semmit sem iszik az ember. Ti hogy látjátok?A másik. Nem tudom miafakktól vagyok így betöltve. Több mint két hete nagyon alacsony CH megy, és láttam már magam laposan, de most nem vagyok az, sőt. Jónak tartom a formát (ami nálam nagy szó).
Köszöntem, leülök magamtól is
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
drogery
tag
válasz Zomb€€ #33330 üzenetére
szerintem ne agyalj rajta, csak küzdve küzdj és bízva bízz.
de mivel rendes vagyok megkerestem neked lénárd "menetrendjét":
Hétfőn elkezdtem leüríteni a ch-ot, és ezzel párhuzamosan megemeltem a folyadékbevitelemet. Hétfőn 6 literrel indította, és napi 1 literrel emelem egészen csütörtökig, amikor már a napi terv 9-10 liter környékén lesz. A ch töltés elkezdésének idejét még nem igazán döntöttem el, de valamikor péntek hajnalra-délelőttre fogom tenni nagy valószínűséggel, mikor már kezdem érezni, hogy kevesebbet kell folyóügyek miatt a wc-re járnom. Péntekre kb 3-3,5 liter vizet tervezek, majd a verseny napján szintén felezem az adagot, azaz 1,5 liter lesz a porció.
-
Woodslave
félisten
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
te vagy az a bongyorhajú fitnessmodel? Fasza, azt a 2 fej magasság előnyödből származó tömeghátrányt nem fogod ledolgozni soha, de jól nézel ki, fel se merül a képek láttán mit keresel ott
God: a frizuránk már legalább hasonló (a fizikum meg nem is lesz)
Na hivatalos seggnyaló nap
írjátok már le az edzést, addig egy kis előzetes
Fekvenyomás Berek Gábor 200kg 10x God 150kg. 10x. Ijk 50kg 10x[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #33340 üzenetére
tudom
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #33344 üzenetére
Nem is tudtam, hogy Dopeman is jár gyúrni (3. kép).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz God Vazzeg #33344 üzenetére
Ijk fején látszik, hogy milyen szívesen állt oda pózolni.
Kis barnítót még kenhettetek volna rá.(na nem mintha én láttam volna napfényt az idén... de még csak uv csövet se. )
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Szar a helyzet vidéken a dinnyét , kukoricát , paprikát , nem veszik nincsen kamion pedig minden a telepen van hát ez igy nagyon jó lesz nem tudom honnan fogok magamnak vakarni egy kis pénzt. Ha így halad be fog szarni a gazdaság még jobban . A vidéket meg tönkre vágják . Olyan elszegényedés lesz mint még soha.
Itt ugye fóliába van a paprika , a dinnyét öntöző berendezéssel locsolják meg szerintem a csemege kukoricát is . De itt is hatalmas nagy a szárasság a fű szó szerint kiszáradt.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest