- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz Boxer001 #24496 üzenetére
Én nyakmögülnyomást csináltam, szóval lehet az enyém nem is ér
Állóképesség is tutira számít ennél a gyakorlatnál. Mondjuk kicsit több pihenővel jelentősen többet bírnék csinálni.Nah majd legközelebb kipróbálom military pressként, bár sose szoktam csinálni ezt a gyakorlatot.
Bá: nagyon veszett az új képed
GiP23
fasza forma, ilyennel én is kibékülnék[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
Sajnos ez időközben nekem is eszembe volt, hogy ez viszi el a sok időt. Mi lenne az optimális bemelegítés és azt kb milyen súllyal csináljam a fullos gyakorlathoz képest?
1.nap: mell+bicepsz
2.nap: hát+tricepsz
3.nap: váll+lábAkkor ez így tetszik, viszont azért van kevés hátedzés, mert sajnos mint írtam, otthon csak ezekre a gyakorlatokra van lehetőségem, esetleg mit lehetne erre otthon kitalálni?
Másik, ami a legfontosabb, ezeket nem lehetne általatok javasolt gyakorlatokra bontani izomcsoportonként?
Pl:
mell: fekvenyomás, tárogatás, és még mi pl
bicepsz: bicepsz francia rúddal, egy kezes bicepsz ülve és még mi pl...Ha ezt lebontanátok, megköszönném, hogy mi szerintetek a leghatékonyabb.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
GiP23
csendes tag
Ijk: Köszi, de azért még van hova fejlődni.
Eagl3: ja sajnos először benne maradt a fejem, de aztán nem akartalak titeket sokkolni
Tamoo: lehet hogy rossz az étrended.
macikos: megyek soundra de én szolid gyerek vagyok nem ilyen zyzz típus
BÁ Nutrition: az vagyok, köszi!
deniro2: 178 cm magas vagyok
asuspc96: vicsorgós kép véletlenül maradt benn -
Boxer001
veterán
De miért pont állva? Ilyen hülyeséget... Mindegy, lehet holnap kipróbálom, bár ilyen 85-ös Zombi féle érték után qrva felesleges.
-
asuspc96
őstag
válasz BÁ Nutrition #24504 üzenetére
ide járok le kb 2 szobával lejjebb (otthon)
gondolkodok, hogy beújítok egy gyűrűbe/húzóckódóba...(vasrúd lógatva)
mit ajánlatos beszerezni ? (nekem a konditerem nem jön be...kisebbségi komplexusom van/lesz mint már említettem... )asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
-
spammer
veterán
válasz asuspc96 #24507 üzenetére
Pedig jobban járnál, ha mennél terembe.
Amennyi pénzért megveszed a cuccokat, annyiból akár (több) éves bérletet is vehetsz.
Jó, pár súlyzó nem árt ha van , kar edzést pl. simán meg lehet oldani otthon, de azért kellenek azok a gépek, főleg hátnál, lábnál.
Arról nem is beszélve, hogy ha eléred a kisJojo ( ) szintet, akkor lehet, hogy hozzád is odajön majd egy csaj mutogatni a hasát meg megfogni a bicepszedet (ha lesz ). Meg azért nem rossz 2 gyakorlat között bámulni a fitneszmuffokat, már ha vannak (ha nem gettó terembe jár valaki )
Amúgy váll-kar vót, közepes vót.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tamoo
MODERÁTOR
Akkor a topikból már 3-an is megyünk a soundra. Még valaki? Még a végén összejön valami topiktali.
Jah étrend borult, mivel nem ehetek se túrót se turmixot se semmi ilyesmit. Csak hús, de azt meg egy nap 1x 2x tudok. Ez így nagyon sovány. ~2hét múlva talán újult erővel bele tudok húzni ha minden jól megy és az étrend is visszaállhat normálisra.
-
asuspc96
őstag
BÁ
hurrá...lottó ötös...cettlee
irónia ? most komolyan mi történik ilyenkor ?
...még életembe nem éltem át azt az érzéstspammer
költséghatékonyságot nem is vitatom...amennyi pénzt belesaccol az ember azért kap azt amit...illetve a bérlet ahol minden van...bár ennek is van hátránya..nem használhatom akármikor és "rá kell készülni" (nem az van, hogy leslattyogok a lépcsőn és tehetem a dolgomat.. )kisJojo ? Ő itt valami Bruce Lee ?
(mindenki hozzá hasonlítgatja magát/mást)
persze lehet én olvasom félre...szerk: Tomics tuti ez a link akart lenni ?
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Boxer001 #24505 üzenetére
pihenten 61 lett
20/20/21 mondom egyel jobb legyen mint Godnak
igaz hogy ez így csalás mert nem nyomtam bukásig minden egyes sorozatot csak az utolsót
bár nem vagyok benne biztos hogy az is feltétel-eyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
végre 2-0
remélem továbbjutunkó jeee 2-1
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tomics
addikt
válasz BÁ Nutrition #24522 üzenetére
Továbbjutunk, Terry megkönnyítette a dolgunk. Muszáj.
PH! addikt since 2004
-
Tipo16V
aktív tag
ez mint szep es jo, csak a kutyat nem erdekli.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
spammer
veterán
Itt senkit nem érdekel pateszok!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jim-Y
veterán
válasz asuspc96 #24517 üzenetére
A bérletnek megvan az az óriási előnye, hogy ha egyszer megveszed, akkor ha te sem szarod a pénzt, akkor le is fogod szépen járni. Míg ha otthon edzel akkor nagy valószínűséggel előbb utóbb abbahagyod. Én azt mondom mindenképp menj el egy terembe, és max kiegészítőnek szerezz be otthonra felszerelést, hogy akkor is tudj edzeni, ha nincs idő lemenni a terembe, vagy hétvégén, vagy haverral etc..
-
Kassadin
addikt
válasz N-vidi-A #24502 üzenetére
Mi a picsának az a sok bemelegítés?
Mellnél szerintem üres rúd is megteszi, hárdkór arcok nyilván többel fognak bemelegíteni ott is. Vállnál vállkörzés, hátnál törzsfordítás és széles fogású húzódzkodás, bicepsznél és tricepsznél kisebb súly/üres rúd, lábnál szintén üres rúd+ lábkörzés, valamint törzsfordítás is, hogy nehogy baj legyen guggolásnál. Ez nem szentírás, csak én így csinálom.
Mell-bicepsz/hát-váll/láb-tricepsz így is lehet, de erre sincs írott törvény, kinek mi jön be ugye.
Az összes gyakorlat le van írva sb-n, szóval a leírásukat kihagynám, az meg hogy kinek mi hatékony, relatív természetesen. Ami szvsz kegyetlen bicepszre, az a ferdepados forgatás, mellre a fekvepados fekvenyomás, tricepszre a koponyatörő, hátra a döntött törzsű evezés, vállra nem írok, mert ott alapból 3 különböző fej van, máshogy kell ráedzeni, lábra meg a kitörés borzalom.
ON: Adtam a diszkóizmoknak, váltottam termet is, jó volt. Sok a zsírkoca 0 fizikummal, dehát ezt már máshol is megszoktam. Most pedig megyek zabálni, megéheztem a sok okoskodás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Ha már kaja, akkor gyorsan tolok még egy turmixot, ma nem kaptam a boltban csirkemellet, máshova meg lusta voltam elmászni, úgyhogy tonhalat faltam, meg egy gyrost.
-
Kassadin
addikt
válasz N-vidi-A #24530 üzenetére
Izomcsoport függő szerintem.
Igazából nagyon sok gyakorlat van és a lenti listából rengeteget lehetne helyettesíteni mással, vagy máshogy "csinálni", mint ami a standard. Hamarosan én is váltok más gyakorlatokra. Nekem most ilyen:Mellre ferde-egyenes-tárogatás-áthúzás, vállra oldalemelés-döntött törzsű oldalemelés-előre emelés-állig húzás, hátra széles fogású húzódzkodás-döntött törzsű evezés-mellhez húzás-fűrészelés-hiperhajlítás,bicóra egyenes/francia rúd-bicepsz forgatva simán vagy ferdén-kalapács, tricepsz koponyatörő-tricepsznyújtás ülve-és az aktuális kedvencem, a kábeles tricepsznyújtás kötélen. Lábra guggolás-lábhajlítás-lábnyújtás, vádlira meg álló meg ülő vádli gyakorlat, azon olyan sokat nem lehet variálni. Hasra hasprés, lábemelés, hasprés törzsfordítással. És persze lehet betenni lábhoz kitörést, bicepszhez gépes gyakorlatot, mellhez csigás keresztezést, tricepszhez szűknyomást, stb. kb. a végtelenségig lehet sorolni a példákat. Neked kell kitapasztalni, mi az, amitől fejlődsz, és mi az, amit hanyagolj, mert nem érzed.
Amúgy a nálam jóval tapasztaltabbak és izmosabbak azt mondják, hogy az a legjobb, ha minden edzésed más.
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Egy étrendben kérném a segítségeteket, 70kg és 18 éves vagyok.
A lényeg, hogy a térdem miatt 2-3 hónap kimaradt és étvágyammal nem volt gond, tudtam enni Na most egy kicsit megnőtt a testzsírszázalékom, és ezen kéne dolgozni...de lehet jobb lenne tömegelni, mert a 70kg az nagyon ropi szvsz.Szóval valaki össze tudna skiccelni egy elég faxa éttrendet?
Köszi
-
-
mocsanisi
senior tag
válasz kkrisi #24540 üzenetére
Állíts magadnak össze egy kaját, és majd megmondjuk hogy min lehetne finomítani. Amúgy ha dobsz egy képet, és az jön le hogy ektomorf vagy akkor átdobom valamelyik étrendem, mert énis 18 vagyok és 70kiló és tömegelek
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
kkrisi
senior tag
igazatok van, be is másolom amit én próbáltam összeállítani:
1. reggeli: zabpehely+müzli (olyan müzli, amiben zabpehelydarabok vannak + 3 deci tej.
2.-3.-4. kaja: rizs (esetleg penne tészta)+ fagyasztott halfilé v. csirkemell v. pulykamell hozzá
5. kaja: vagy tonhalkonzerv vagy pár (4) db tojás főve.
6. kaja (lefekvés előtt 1 órával mondjuk): 120-140g zsírszegény túróez így elég tré? :S
-
kkrisi
senior tag
válasz spammer #24544 üzenetére
Reggeli: zabpehely 60-70g, müzli 30g, tej 3dl
Suliban: csirkemellel és saláta (pufirizs mondjuk 4-5 szelet, csirkemell 120-130g
Ebéd: rizs 100-120g, csirkemell 120-130g
Edzés után a 4 tojás Közvetlenül edzés után pedig szőlőcukor.
Vacsora: 6 után vacsora, krumplit nem eszek! Tonhal (pufirizzsel) vagy zsírszegény túró (120-140g)
Vízből napi 4 liter. Viszont minden reggel multivitamin és s-vitamin!mennyiségre valaki át tudná nekem futni hogy az én esetemben elég lesz?
(konyhai mérleggel könnyen be tudom lőni)képet már csak holnap tudok feltenni, mert telóról vagyok :/
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz kkrisi #24546 üzenetére
Nyílván ha hízol akkor elég a ch, ha fogysz nagyon nem elég, ha stagnálsz akkor már majdnem jó... Bár szerintem kevés lesz a szénhidrát. Edzés után szőlőcucunak magában sok értelme nincs, tegyél mellé fehérjét vagy hagyd a picsába. Viszont akkor még kevesebb ch megy be, úgy már tuti kevés lesz szerintem.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
BÁ Nutrition
addikt
letoltottem vhonnan egy djvu formátumú könyvet. ez mi??
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
littlelion21
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest