- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Honnan szeded ezeket a baromi nagy okosságokat?
Igazság szerint gépet kombinálni szabad súllyal a legjobb.Szerk: Mielőtt még leírnád, hogy már megint beléd kötöttem, talán ne okoskodj, ha nincsen mire.
Ijk: Jól van, mára is kiégtem, hamar sikerült elérned. Megyek is ki az udvarra, csimpaszkodok kicsit a kapualjban.
#23906:
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Kassadin #23903 üzenetére
Mert a gép műizmot épít és gyenge maradsz. Nyitott ajtókeretbe kell fél kézzel 5 ujjal csimpaszkodni és felhúzni magad 60-60x, attól leszel izmos.
Nálunk van oldalemelő vállgép, de szinte senki nem használja mert az ugye ciki. Inkább rángatják a 15 kilós egykezeseket lendületből, hátból.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
válasz Kassadin #23903 üzenetére
"Megyek is ki az udvarra, csimpaszkodok kicsit a kapualjban."
Na most kitaláltam a következők tutiságot: ez lesz a majomedzés! Lehet írok is egy könyvet róla.
szerk: mégse [link]
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Herczi
senior tag
Ma nyomtam 90-el 35 fokos padon, oda jött egy kb 150 kilos zsírcigány is (nem oda kéredzkedett, csak szimplán oda feküdt amint felálltam, de ez természetes) vegyük már le 2 tízest jól van. 70 kg, na ezt meg se bírta tartani, majdnem eldőlt, ok vegyek le még két tízest, na ezzel már elboldogult.
Ez nem is zavarna, de ha már tahó, paraszt, beképzelt, lekezelő és még oda is pofátlankodik, azt hittem mutat is valamit, pofám leszakad. Természetesen utána megkérdezte szedek e valamit?Olyan undorító emberek voltak most lent, legszívesebben haza jöttem volna, így elbaszni egy jó mell napot. Jön a nyár, jön a sok danabolos, aki már nyolcasra koxolta a fejét. Több véres pattanást látok, mint egy bőrgyógyász.
-
Kassadin
addikt
válasz spammer #23907 üzenetére
Ijk: Nálunk is van, de én egyelőre azt hanyagolom. Alapból nem megy nagy súllyal, gépen meg csak nagyobb van, mint amivel tolom. Talán majd idővel. Addig megpróbálom szabad súllyal szabályosan csinálni. De ha magát a gép mozgását ellesi az ember, az is jó szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Benyomok két képet mert ezzel adós vagyok, annak ellenére, hogy nincs mit nézni , kicsivel több mint 2 hónapja kezdtem innen, most itt tartok. Jövő hónapban szeretnék elkezdeni aerobozni, jó lenne venni egy használt szobabiciklit Sok még a meló velem
Mielőtt még valaki írná, igen véknya vagyok..ennek ellenére nem tömeget akarok növelni, még, hanem azt szeretném ha lenne valami emberi formám...
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
-
spammer
veterán
válasz headhunter #23911 üzenetére
Ez így jóság, köszi!
---
(#23912) Koxer001: Nagy ez a kép, de a Fekete Laci mit keres a kemény fiúk között? Dzsámbó azért ott van középen
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tween
őstag
Jojo tekerő partnere:
-
mocsanisi
senior tag
válasz headhunter #23911 üzenetére
Köszi neked is meg tepizolinak is
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Jim-Y
veterán
válasz Kassadin #23918 üzenetére
Soha nem csináltam semmit a fegyencből, egyszer volt olyan, hogy haverral kimentünk ugrálókötelezni a térre, és levezetésnek húzódzkodtunk párat, amit én úgy jeleztem a topikban, hogy ghetto workoutoltunk, azóta mindenki azt hiszi, hogy én valami nagy fegyenc fan vagyok Azért nem tömegelek mert kancsöcsöm van ami zavar, egyszer az életben szeretném ha nem lenne Ha ez megoldódott akkor elkezdek szép lassan tömeget növelni. Ugyanis jelenleg az nem érdekel, hogy minél nagyobb legyek. Tehát a tömegelés akár 2-3 évig is tarthat, who cares
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Boxer001 #23921 üzenetére
Szerintem ha a másik elfoglaltságot a napozást írom, az még buzisabb és egyben rosszabb lett volna
Megj: amúgy meg kellett, meg kell/kéne tanulnom duplatekerni, versenyen kell csinálni, szóval ne napközistevékenységként fogd fel, hanem tanulás gyanánt :S
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
no fear:
-
tween
őstag
tolódzkodás:
-
littlelion21
addikt
válasz God Vazzeg #23882 üzenetére
Na b+....erre még rágyúrunk. /'God's Challenge' /
-
Jojo5
őstag
kar+kardió jó vót'
Ijk: most pakoltam be, és gondoltam még megosztom a mai edzésem színvonalát... ja, és Tampere-be megyek
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
még "tartozom" ezzel, hogy kb. milyen formával megyek el, és majd 3 hét múlva mivel jövök haza
joamilestoné: Köszönöm! Viszont lehet nem tudok majd fényképezni mert nővérem elpakolta a gépet és ma szólt, hogy nem találja...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
mocsanisi
senior tag
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
DeckardCain
senior tag
Na egy kérdés? Tudom tajgetosz pozitiv
Menjek ma edzeni? 6 napja vagyok/voltam beteg. Láz már 3 napja nincs... -
Jim-Y
veterán
válasz DeckardCain #23941 üzenetére
Menjel, en is lebetegedtem egy hete, meg mindig kohogok, de szerdan mar mentem edzeni, duplapoloban, torolkozo vegig a nyakamban volt mint egy sal, nem voltam trendi, de nem lettem rosszabbul, es az edzesmunkan se erzodott h beteg voltam/vagyok. Szerencsere
-
tepizoli
tag
-
drogery
tag
válasz Márk01 #23947 üzenetére
és az epi, h ment? antiö. mi volt?
én ezt a Dr.D pulse method-t néztem, ami így szedve
-nem kerülne (nekem) extrém sokba
-nem kell másra költeni
-5/3/1-el eléggé passzolna 3/1 heteken szedve
-ha van bármi mellékhatása következőnek lehet lépni "klasszikus" kúráraa lean fx-et meg e mellé "zsírégetőnek"
-
Márk01
tag
válasz drogery #23948 üzenetére
...hát ha még nem használtál epit,felesleges mellé bármit is szedni,inkább nyomatni kell egy normális kúrát.Lepucol az rendesen önmagában is,egyébként én (és még nagyon sokan)nem vagyok híve ennek a "pulzáló"ciklusoknak.
Epistane 4 hét,utána Zitazonium(3hét,csökkentve az adagot)+(1hét csúsztatással)Lean FX,amig el nem fogy.Így csináltam.
Közben Lean Fx-et nyomatni pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
===============================================================
-
Jojo5
őstag
Nah, elmentem, legyetek jók edzetek és fejlődjetek nagyokat!
A jó kívánságokat pedig köszönöm!http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest