- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #8633 üzenetére
Bp-n egyszerűbb, minden bokorban atm van... én átmentem Erstéhez... ott is megvan a rákfene, de van ismeretségem fiókban... így ügyesen okosan megúszom a felesleges nagy terheléseket.
Mindenhol lehúznak... olyan nincs, hogy nem max másként más címen... -
válasz
Speeedfire #8630 üzenetére
Pedig megérdemelnék, hogy jól körbeszigetelje őket valaki, teljesen légmentesen... de jó, hogy eljöttem onnan...
-
válasz
Speeedfire #8627 üzenetére
Jogos...
-
válasz
Speeedfire #8625 üzenetére
Árnyékolva van az...
-
válasz
sladka_pani #8616 üzenetére
Szerintem ennek már senki sem hisz, mire mi van ráírva...
Amúgy az autóhifis topikban pont arról van szó, hogy UTP cat6 fali kábeleket is szoktak használni... mivel az tiszta réz, és arra tolják rá az RCA csatikat...
-
válasz
Balinov #8563 üzenetére
Nem vettem meg... tudok rendelni 800 forintért sopronból, itt a boltban 3 ezer... ajótetvesnénikéjüket...
Vettem egy fejegységet a kocsiba, 1 év után végre... és az iso átalakítóért akarnak 3k-t legombolni... arról nem is beszélve, hogy a gyári helyre való beépítő panel is 6k... fröccsöntött műanyag... gondoltam holnap beszaladok, megveszem valahol ezeket, de hát kidobni 10k- vackokra... hát felforr az agyvizem. -
Jajj azt a cickány rabló mindenit az emberiségnek... hogy egy szarfos átalakítóért 3 ezret akasztanak... összekötöm csokiba a lábakat és bekaphassák.
-
válasz
Speeedfire #8387 üzenetére
Ez még titok, egy online magazin lesz, abban lesz egy 2 oldalas fotós rovatunk. Havi megjelenés.
-
válasz
Speeedfire #8375 üzenetére
Egyém is megtalálja, tölts le egy újabbat!
[link] -
válasz
Speeedfire #8370 üzenetére
Ezt még én is pislogom, pedig kéznél vannak a gyártói pdf-ek... és abban is rejtegetik ezeket az adatokat.
-
válasz
Balinov #8357 üzenetére
Nem a méret most már, hanem a fogyasztás... ami miatt a kis mikroszerverek annyira nem szimpatikusak. Valamint a minél több HDD lehetőség ami nekem kell.
Sok-sok tárhely, és még annál is több. (egy esküvői anyag, olyan 150GB körül áll meg, nyer és PS fájlok + exportált) -
Mit javasolnátok otthoni NAS megoldásra?
Diszkből megtaláltam a "párom" 3TB-os WD-k lesznek, 4-5 db-ban gondolkodom.
Qnap-okat nézegettem, de vélhetően úgy sem fogom tudni kihasználni... valami olcsóbb variáció? 4-5 fiókos, RAID vezérlős. (raid 5-ön gondolkozom)u.i fontos az ár és a fogyasztás, hisz otthon ketyegne..
-
válasz
sladka_pani #8045 üzenetére
Egy esküvőn nem a menyasszony aki elsődlegesen fontos?
Viszont egy jobb fotóst válasszál azért. -
válasz
Speeedfire #7432 üzenetére
Semmi, árazás kérdése... kinek kell manapság 500-as vinyó NAS-ba?
-
válasz
Speeedfire #7036 üzenetére
Ment Pü
-
válasz
Balinov #6468 üzenetére
Nagyon sok az összeesküvés elmélet... ezeket sem kell készpénznek venni... még ha van alapjuk akkor sem. Ott van a Pápa lemondásos sztori... hogy ebben a hónapban lemond, és a helyére újra magyar pápa lesz, az utolsó pápa... és utána az egész katolikus mindenség be fog dőlni.
-
válasz
Speeedfire #6388 üzenetére
Több...
Magamnak egyet, a többi meg business... még kettő van.
-
válasz
Speeedfire #6383 üzenetére
Biztos elviszik, az elsőt 2 nap alatt elvitték, most viszont pangás van, a pénz meg áll benne... az meg sosem jó...
-
válasz
Speeedfire #6218 üzenetére
Megpróbálom a movie makert.
aviedemux nem tudja -
Swf-et mivel tudom avi-ra konvertálni? (win avi decoder nem nagyon akarja... 4 perces fájlt konvertál 5 perce 0%-on tart...)
-
válasz
Balinov #6074 üzenetére
Naná... sőt rengetegen vesznek kevert típust, mert a lábszerkezet egyiknél jobb és olcsóbb, másiknál meg a fej a jobb és olcsóbb...
A menetet kell nézni, sok más szabvány nincs, ha jól emlékszem talán összevissza 2 féle, 1/4 és 3/8-ados. Stúdióvaku állványnál vannak más szabványok, de az teljesen más tészta. (ott spigot csatlakozó van)
Megrendelted/megvetted?
-
Átalakult a Györkörnyéki is fotós topikká, valamiről lemaradtam!?!?!?
Pentaxot szerintem ne vegyél, csak ha sok ismerősödnek van a környéken, és tudtok cserélgetni cuccokat... és tudsz próbálgatni.
-
Gúúúten morgen!
-
-
válasz
Balinov #5547 üzenetére
Megfelelő szögeket kell keresni, és figyelni mi kerül a háttérbe, milyen erős és szórt fények vetülnek a témára... de szerintem a hisztogram nem elsődleges... ha meg kell lőni egy képet, akkor meg kell lőni, hisztogram jobbra hisztogram balra.
Gyorsba erről egy régi cikk: [link]
"Nem szabad elfelejteni azonban, hogy a hisztogram csupán egy eszköz, amely segít elérni az általunk kívánt hatást, és semmiképpen nem azt jelenti, hogy minden felvételünket rigurózusan a hisztogramhoz kell igazítanunk. A szépség szubjektív és nincs örök érvényű matematikai képlete." -
válasz
Balinov #5539 üzenetére
Erre nincs általános, tényleg a hely adja... ha nagy a tér, és szeretnéd, hogy kellően éles legyen minden, akkor Neked f9-11-re kell rekeszelned apsc-n, a záridő meg attól függ, mennyi fény van, van-e IS az üvegbe, vázba, mennyire jó az az IS...
Alapvetően a reciprok szabályt kell betartani... 300mm-es fókusztávú optikával 1/300-as vagy annál gyorsabb rekesz kell, hogy ne mozduljon be. -
Gesundheit!
-
-
-
Az is borul már régóta... ott is kilapátoltak minden forintot az évente cserélődő vezérigazgatók... meg a dolgozói kedvezményekkel ingyen repkedő népsereglet... ezért borul a többi is.. bkv, máv és a többiek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest