- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Bali!
Megvan a 7770 DC TOP, állat! Próbálom majd este leírom milyn idáig jó. Halk, 29 fok most!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
G@ben
addikt
Hogy lehet, hogy a Kartel egy máshol kb 6-7k-s autóstöltőt 2500-ért ad? Mondjuk egy sima zárhatós zacskóban a bolt saját reklámpapírjával háttérként.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
-
G@ben
addikt
válasz cellpeti #12163 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy haver 1 dollárért vett egy usb-s dugót, akkor igen. Tök hülye vagyok ezekhez az elektronikákhoz, de nem szeretném, ha a 60k-s telefon egy gagyi töltő miatt menne tönkre. Bár lehet, hogy alaptalan a félelmem. Nem tudom, hogy ezekben van-e túlfesz védelem, szükség van-e védelemre, ilyenek.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
zsigee
aktív tag
Tokot a vodánál vettem a telóhoz, egy Mátyásos volt. Egy évet bírt, lassan cserélni kell. Fóliát a vateráról rendeltünk, 3db 499+posta. (Nokia 500)
Az autós töltőt meg érdemes megnézni a "lomis" piacon. Párszázas ajánlatok szoktak lenni, csak túrni kell. Igaz, vagy megy, vagy nem.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
golya32
senior tag
Ez azért van mert ők is szeretik a hasznot minimum 400%-ot.
Nincs ezzel gond, csak én nem keresek annyit hogy ezt meg finanszírozzam.
Utálom azokat a cégeket akik azt képzelik az emberről minden bőrt le lehet húzni.
Visszaélnek a tudatlanságunkkal, és eladják a sz@rt drágán.[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
memphis221
tag
" memphis22 "
-
boogie84
veterán
válasz Balinov #12164 üzenetére
Legtobb szerveren 125 az fps limit!
Am a 4850-el kapcsolatban annyit h most irt ram a haver h 550ti c 7750 lesz neki.
Memfisz: nem tudom latod e, en mobilrol latok egy proszesszor tamogatas menupontot, legelso menupont! Te is latod???
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
memphis221
tag
-
zsigee
aktív tag
válasz memphis221 #12169 üzenetére
Ha erről van szó:AMD Athlon 64 X2 3600+ 1900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G1 65W 2000 F1 akkor igen. [link]
Ha valami más, akkor nem tudom.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
nemszamit
tag
Eladó: Msi 9600xt AGP 3000FT
-
Speeedfire
félisten
válasz memphis221 #12169 üzenetére
E szerint, notebookba való a cpu. [link]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
zsigee
aktív tag
válasz Speeedfire #12178 üzenetére
Neked lesz igazad, én a lap alapján, és mhz alapján kerestem!
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
memphis221
tag
válasz Speeedfire #12178 üzenetére
thx speed! köszi majdnem vettem egyet még jo hogy vagytok itt nekem !
üdv további szép estét
" memphis22 "
-
memphis221
tag
ha valakinek ebbe valo [link] procija van olcson az kérem irjon privit va egy kis feles lovém rá!
jah s még mindig keresek ddr2 800mhz 2gb ramot
köszi
" memphis22 "
-
-
cellpeti
nagyúr
-
MODERÁTOR
Pfhejj, ez az utorrent egyre rosszabb. Feltelepítette a 3.2.1 frissítésr, 15 perc raktam vissza az utolsó 3.2 -est. Maradok annál, amíg nem lesz valami alternatíva.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Balinov
titán
olyat csinalt nalad is, hogy egy egyebkent rengeteg seeder-rel rendelkezo release-nel baszott se elinditani a letoltest?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
RudyD
tag
Üdv!
A vásárcsarnokban és a mellette lévő piacon érdemes még körülnézni.
Épp a hétvégén láttam egy egész aranyos kis övtáska szerűséget egy mobiltelónak való első zsebecskével. (Azért említem mert egész jól nézett ki és ezres alatt volt az ára.) Amig meg nem jön ebayről a rendes tok addig megteheti... B-) Amúgy ott az emeleten is van valami mobilos bolt - talán egyszer betévedtem oda is uh sok véleményt nem tudok adni róluk.(A tatyót pedig a büfék meg a tecsó közötti részen árulta egy fickó aki mostanában ott szokott lenni.)
(xOT: @Speeedfire: Köszönöm a tippet - jó tudni az ilyen 'akciókról')
-- RudyD { B-) }
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok