- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
moltam #25673 üzenetére
Nincs vele különösebb baj csak annyi, hogy a GTA4 jobban szereti az NV karikat. Ezért gondoltam, hogy talán egy váltás segít de ha elötte NV-vel is ezt csinálta nálad akkor nyilvánvalóan más volt az oka. Amint látom, lehet, hogy túlmelegedés ha egy extra venti megoldotta a problémádat. Legfrisebb patchet mindíg érdemes azonnal föltenni!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
moltam #25665 üzenetére
a nyáron pont ezt csinálta nekem nfs shift alatt. senki másnál nem volt ez, mégcsak nem is hallottak róla. kimerevedett a kép, de az autó ment tovább, és már kint voltam az útról, amikor magához tért...
monitoroztam a teljesítményeket. minden leesett 0-ra, kicsit a proci dolgozott ebben az időszakban. 32 xp és win7 64 alatt is.
feladtam.
volt közben egy ramcsere. utána megnéztem, és nem jött többet elő azóta sem a jelenség. semelyik os-en.
ha tudsz keríteni egy napra kölcsön ramot, próbáld ki. valami idióta, megismételhetetlen anomália lehetett a lap és a ram közt.... (nálad prociaba integrált a ramvezérlés, de ki tudja...)(ja, olvastam a köv. hsz-odat. lehet, más lesz itt a gond....)
más:
a guta megüt. én voltam feljebb az, aki csak free ride módon akarnék autókázni. de már a kormáynbeállításoknál elbukom. a vezérlőbeállításoknál egyszerűen nem lesznek a setup menüben állíthatóak a gombok. hiába van ott a felsorolás, nem válnak aktívvá.
valami ötlet? kihagytam valamit? (logitech g25) -
moltam
tag
válasz
moltam #25665 üzenetére
Közben teszteltem, ha az autó áll, akár egy óráig is nézelődhetek az egérrel, fps van bőben, gyönyörűen fut. A játék írta az új játékhoz az utasításokat (space kézifék, h fényszóró stb..) Nos amint pl megnyomom a kéziféket, egyből megakad, de utána megint nézelődhetnék órákig semmi baja. Ha felvillantom a fényszórót, vagy esetleg elindulok, egyből meghal megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest