- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sirandrish #34333 üzenetére
10 hsz-t olvass vissza.
Pénzt ruhára, fegyverekre, taxira stb. tudod költeni. Sok értelme nincs egy bizonyos szint után. -
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34325 üzenetére
Van hozzá. De még nem próbáltam.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34323 üzenetére
A nekem megvan mondatot nem fejeztem be azért hangzik ilyen hülyén. (megzavartak) Azt akartam kihozni belőle, hogy habár megvan (sőt dobozosan is megvolt de eladtam aztán steamen megint megvettem) de sokáig végig se vittem, mert nem tetszett és inkább az alapjátékkal játszok.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34320 üzenetére
Játszható dlc. Tehát nem kell az alapjáték hozzá. 2 küldetéssorozattal. A kettő kb olyan hosszú mint a sima 4. Nekem megvan, de nem szeretem annyira mint az alapjátékot.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Rendo84 #34251 üzenetére
Értelemszerűen azt kell felülírni ami az adott file neve. A lényeg, hogy a megfelelő ic-t töltsed le. Steames verzióhoz, különböző szintű patchekhez más-más fajta van. De ha linkelsz olyan feltöltő oldalt ahol úgy fel tudok tölteni, hogy nem kell regelni meg semmi akkor feldobom azt a verziót ami a steameshez való és csak be kell másolni a főkönyvtárba.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34232 üzenetére
Azok a kiterjesztések a vehicles.img-n belül vannak, és spartk vagy openiv segítségével tudd őket kicserélni. Youtubon vannak tutorial videók.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34230 üzenetére
Lehet valamelyik spéci car packot töltötted le. Enyémmel nem kell ennyit sz*rozni, csak a file másolás. De már nem tudom, hogy honnan szedtem le, mert magamnak külön learchiváltam 4 lépésben az egészet:
(csak be kell másolnom mindent a játékkönyvtárba)
1: icenhancer
2: textúra
3: trainer
4: autók -
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34228 üzenetére
Nálam nincs gond a simán kicserélt file-al.
NIncs gond az f3-al, csak úgy javított ki a kollega mintha baromságot mondtál volna. -
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34222 üzenetére
A newweh kicsit bonyolultabb. Ahhoz kell már a trainer is amivel azokat az autókat is előhívod. Azok nem a gyári autók kicserélve, hanem extra berakott autók.
Ha csak a vehicles img-t cseréled, máris megváltozik kinézetre az összes autó. A handling: a tujajdonságai, a carcols a színek. Biztonsági mentést mindig csinálj.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34220 üzenetére
A car packok a legegyszerűbbek: letöltöd, kicseréled a vehicles.img filet és kész. Az összes kocsi ki van cserélve. Esetleg ha az autók tulajdonságait is cserélni akarod akkor van még általában mellette pár file: handlings stb.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Redneck #34137 üzenetére
Igazából csak az agyadat csaptad be. Most folyamatosan olyan gyengén megy mint előtte ha beesett erre az értékre. Csak mivel most folyamatosan ilyen, ezért az agyad nem érzi azt a különbséget mint mikor 60ról leesett 35re. Mert alapból mindegyik folyamatos képet biztosít, ha állandó.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34107 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34104 üzenetére
De a videón marhára nem ilyen. Most visszaraktam icenhancert és szerintem az szebb. Mármint nálam. A videónál nem.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34081 üzenetére
És nálad ez így is néz ki? Mert felraktam az enb 4et, a textúra pakkot, szebb is lett, de a videóban látott az sokkal szebb. Illetve az autók is olyanok mintha azoknak a textúrái is cserélve lennének. Pl a taxi olyan mintha valami fénykép lenne.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34087 üzenetére
Na eddig felraktam az enb-t (még nem jöttek le az extra textúrák), de eddig sok változást nem látok. Illetve a kocsikat honnan lehet beszerezni? Mármint azokat amik a videón vannak? Mert eddig nagyon nem úgy néz ki mint ott.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34087 üzenetére
Nekem is megvolt egy darabig az eredeti másolata, amíg teszteltem. De pont pár napja töröltem le az egészet. Talán éjszaka meló után újra letöltöm.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34081 üzenetére
Ez akkor megy a steames verzióval? Esetleg egy telepítési leírást tudsz linkelni?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34073 üzenetére
Na látod ez így már nem mind1. Nekem is kb a 35 a minium, de azt már megérzem bőven. Inkább a csúszkákat lejjebb veszem.
(#34076) Puma K: eddig ic-t használtam, de ez lesz a következő.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34071 üzenetére
Tolj fel mindent, és menj egy esti kört. Nem lesz ott fix fps nefélj
-
JoolsNOS
veterán
válasz
AthlonXP #34030 üzenetére
Jobban jársz aprón. 3800ért van complete pack, ahogy a kollega is írta. Abban asszem benne van az 1től as összes. Megveszed a fórumtárstól (előtte nézd meg a megbízhatóságát) Ad egy kódot, és már töltheted is azt a részt amelyiket akarod.
Ha steamen vásárolsz oda vagy bankkártya kell vagy paypal.
Vagy vársz akcióra. -
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34001 üzenetére
Keress vissza a hszeim közt, valahol linkeltem. Most telórol vagyok. Nálam stemes verzióval megy.
-
JoolsNOS
veterán
Előbb kipróbáltam a játékot igp-vel. MInden alapon van akkor tökéletesen fut. Tiszta xbox feeling
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #33917 üzenetére
A liberty city egy különálló kiegészítő. Megy magában is, nem kell alapjáték.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #33880 üzenetére
Hát egy 770 mellett becseszne ha gond lenne. Volt is i7ed? Mert azzal még jobban menne. Persze lehet ár értékben jobb az amd. Én sokévi amd után váltottam i5re. Már nem vennék amd-t ezután. Persze most anyagilag kicsit jobban állok mint akkor. Előtte inkább ára miatt volt amd-m.
-
JoolsNOS
veterán
Ma újraraktam a játékot, de a monitor "kiakad" a nem kompatibilis felbontás vagy valami ilyen miatt. Hol lehet beállítani file-ban, hogy mi legyen a felbontás? Illetve hogy lehet ilyenkor megoldani, hogy ne kelljen resetelnem. köszi
-
JoolsNOS
veterán
válasz
sesztakbence #33586 üzenetére
Én nem találkoztam még a taxi buggal.
Amúgy car pack rengeteg van. Én már nem emlékszem melyiket használom, de pl itt van egy. Többet is találsz youtubon, és általában ott a link a leírásban. -
JoolsNOS
veterán
válasz
sesztakbence #33583 üzenetére
Tölts le egy egész autó pakkot és cseréld le a vehicle.ide filet. Tök mind1 milyen verziód van. Ez a legegyszerűbb.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
DrTechnoid #33578 üzenetére
Így van. Steam automatikusan frissít. És a 7es a legutolsó.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
privacy99 #33487 üzenetére
A konzol azért sikeres, mert sok ember hülye a pchez. (meg igazad van az árban is) Ők csak le akarnak ülni, egy gombot megnyomni és játszani. Illetve igénytelenek a grafikára. Persze az új konzol átbillenti megint a dolgot a kinézet igényességében, mert ugyanúgy fog kinézni mint a pc verzió.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Mr. Erikszon #33453 üzenetére
Annyiért már találsz 670et is szerintem.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Mr. Erikszon #33303 üzenetére
Én 14 voltam az első résznél. A legnagyobb problémám az volt akkor, hogy leváltsam-e a dos-t win 95re...
-
JoolsNOS
veterán
Engem addig nem zavar amíg a maximum és az általam használt grafikai beállítás közt nincs látható különbség. Mint pl az új metronál az ssaa. Semmi különbség látványban, de -20 fps. 60 vs 40. Nem mind1.
(#33248) VoidXs: ez nem így működik, ott valami driver gond van. Vagy ati mkrolagg.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
privacy99 #33242 üzenetére
Egyszer esett le 25re. Amúgy az átlag 35 felett van. És direkt arra mentem ahol a legszarabbul megy az egész játék. Amúgy ha a második grafikont nézed, ahol az árnyék nincs very highon, ott meg 40 felett van bőven az átlag. Látványban annyi a különbség, hogy a karakter lábához nem ér hozzá az árnyéka. Igazából itt is már abszolut folyamatos számomra, de ha kicsit visszábbveszem a látótávokat akkor "smoothabb". A lényeg, hogy gyakorlatilag láthatatlan megkötések miatt a grafika "maxon" van. Anno mikor 9600GT-m volt akkor is találtam tökéletesen futó beállítást. Lehet szidni az optimalizálatlanságot, de a probléma azzal van, hogy mindenki maxon akar mindennel játszani és nem hajlandó kitesztelni a beállításokat. Ja és nem is a portal van a gond, mert xboxon is szaggat, a grafika meg kb olyan mintha mindent low-ra raknál pc-n. (tapasztalat, kb 3 hónapig küzdöttem az xboxal, és a gta4 meg a crysis 2 adta meg a lükést, hogy visszaváltsak pcre, mert olyan f*sok voltak boxon)
Bocs az ékezetek miatt, nem magyar a bill, néha melléütök.(#33243) privacy99: semmi baj, ez egy fórum.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
privacy99 #33240 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz. Az én gépem nem gyenge de messze van az erőműtől. Mindjárt megkeresem neked a saját tesztemet. Minimális megkötésebbel sose megy kb 50 fps alá(átlag 60 felett), kimaxolva is mindig 35 felett van. Pill.
Na itt van.(#33235) acsi90: az árnyék ne legyen very highon, az fog a legtöbbet.
-
JoolsNOS
veterán
Nézz körül itt. Minden videóban látod milyen autók vannak. Letöltöd a pakkot. Ha csak kinézetet akarsz váltani akkor csak a vehicles img-t cseréled, ha azt akarod, hogy gyorsabbak is legyenek akkor a mellékelt (ha van a packban) handling.dat és vehicles.ide file-t is. De mint mondtam biztonsági mentést csinálj az eredeti file-ról ha esetleg vissza akarod állítani, mert bizonyos küldetéseknél lehet nem fog működni a moddolt autó.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sasori18 #33190 üzenetére
1500 forint volt nemrég az összes gta...az összes. Egy mozi. Mind1. Ahonnan letöltötted ott biztos többeknél is előfordult, előbb kapsz választ. Nem megkövezni akarlak, én is használok nem eredeti játékot, csak ha gond van vele, nem ott kérdezem ahol a fórum általában tiltja a dolgot.
Egyébként egy file hiányzik. Azt próbáld pótolni, akár googliban rákeresve. -
JoolsNOS
veterán
Nem kell. Arra az autó nevére írd át amit helyettesíteni akarsz. Értelemszerűen amire helyettesíted, a bmw-d olyan tulajdonságokkal fog rendelkezni. Ha plusz autót akarsz, és nem helyettesíteni, akkor az openiv-et kell használni, de az tényleg bonyolultabb. Mint mondtam a legegyszerübb ha egy egész autópackot leszedsz és cseréled ki a vehicles fileokat. Akkor az összes autó megváltozik, lesz benne vagy 5 féle bmw is.
-
-
JoolsNOS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest