Hirdetés
- iPhone topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Ma kirándultunk Esztergom és Visegrád környékén, ami GSM DX szempontjából kész aranybánya, úgyhogy jöjjön egy gigaposzt. (Kár, hogy a fórummotor nem teszi lehetővé képek kicsinyítését úgy, hogy rákattintva eredeti méretben jön be.)

Típus: Huawei P8 lite
Hely: Dorog mellett
Itt még gyengék voltak a szlovákok a felcsatlakozáshoz.

Hely: Esztergom-Kertváros
Itt már fel tudtam csatlakozni a szlovák magenta 2G hálózatára.

Hely: Esztergom, bazilika
Szép kis felhozatal, konkrétan az összes szlovák háló (bár itt több keresést is futtattam). Egy valamit nem értek: ha a SWAN-nak (más néven 4ka) csak 4G-je van és 2G-n belföldi roamingol, akkor miért listáz ki SWAN 2G-t is a telefonom? Rácsatlakozni nem tudtam.És most nézzük meg a túlparton is.

Hely: Párkány, Duna-part
Itt már kisebb a választék, de a magyar magenta jól szuperált. Viszont pár száz méterrel beljebb már csak 2G volt, az is gyengén és ingadozva. Szerencse, hogy a Maraton net EU-ban is felhasználható.És most vissza a magyar oldalra.

Hely: Visegrád, fellegvár
Amikor elindultunk Esztergomból Visegrádra, ráállítottam a Telekom SK 2G-re a telefonom kíváncsiságból. Egy darabig 3-4 csíkon volt, majd Pilismarót környékén hirtelen eltűnt. Visegrádon gyenge a csatlakozáshoz.

Hely: Esztergom és Tát között
Itt rá tudtam még csatlakozni a Telekom SK 2G-re és Tát után hirtelen eltűnt.Összességében jó kis DX-elés (de elsősorban családi kirándulás) volt a nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitor hiba topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest