Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarisznyarak
tag
válasz
barack1997
üzenetére
Nézegettem Sony-kat is, AS50 pont tegnap néztem tesztvideót az is elég jó. Ezeket a kamerákat valamilyen átalakítóval lehet gopro kiegészítőkkel összekötni. Kamera kiválasztásban a fő szempontom az hogy időt álló és a minősége is normális legyen. Hero 4 nézegettem én is, nem tudom meg érné közel 100k.
-
Kroni1
veterán
válasz
barack1997
üzenetére
És szerinted a Hero 4 silver az jobb lehet hang szempontból? Szerintem az egyetlen megoldás a szélzaj ellen egy jó külső mikrofon, akár összekötve a kamerával, akár külön (pl. diktafon vagy teló) és később a kamerával összeszinkronizálva vágásnál..
-
Kroni1
veterán
válasz
barack1997
üzenetére
Szerintem jó ötlet lenne, én sem találtam ilyen összefoglaló topicot, pedig nem ártana! Írj az egyik moderátornak, hogy az összefoglalót tegye be első hsz elé, és szerintem hadd szóljon!

Amúgy nekem az lenne a kérdésem, hogy a GoPro-khoz lehet külső mikrofont csatlakoztatni valahogy? (akár kábellel akár wifivel?) Mert erről nem találtam semmi infót, pedig jó lenne, mert motoron a saját mikrofon semmire sem jó, a szélzaj elnyom mindent..
Konkrétan a Session tetszene, mert az sisakon se lenne túl batár. Az ára is sokat esett, de nem tudom videóminőségben hol van mondjuk a GoPro családon belül, vagy más gyártók ilyen árú kameráihoz képest.. Lehet talán érdemesebb volna egy használt H3+ vagy H4Silvert venni mint ezt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest