Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roppy
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én akkor adtam le a régi (nyomógombos Nokia-t) telót, amikor átvettem az üzletben a készüléket. Az a biztos ha bemèsz személyesen.
-
Roppy
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én személyesen voltam bent az Alza-ban, biztosabb voltam úgy hogy ők intézik.
-
Roppy
tag
Én múlt héten csütörtökön vettem át a telót az Alza-tól, egy S21 FE 5G-t váltott (Snapdragon procis volt). -40e Ft régi készülék beszámítási akció, 10 havi 0%-os THM-es törlesztő, alza+ tagság, ajándék gyári védőtok járt hozzá. Vettem még hozzá +1 év garanciát 19.200 Ft-ért, tehát így 220.000 Ft volt, de az S21FE-t eladtam 45-e Ft-ért, így már 'csak' 175e Ft-ba került, ami azért már nem olyan rossz ár a 10a-ért és 10 hónapig kamat nélkül törlesztem. 7 év garantált frissítési támogatás, Android 'szűz' rendszer, a Samsung-hoz képest gyorsabban 'pörög' a rendszer, szinte egyáltalán nem is melegszik (a Samsung azért tudott rendesen), akksi nagyon jól bírja, sőt, kamerákban nem igazán veszek észre minőségi különbséget a Samsung-gal összehasonlítva, max annyit, hogy a Pixel nagyon gyorsan lövi a képeket jó minőségben. Az viszont jó lenne, ha be lehetne állítani (lehet én vagyok a balga és még nem találtam meg a beállításoknál), hogy ütemezetten fusson az AOD, valamint szintén ütemezetten az olyan beállítás (Samsung-nál rutinnak hívják), hogy este csak rezegjen, majd reggel átváltson vissza normál üzemmódba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest