Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Érdekességet vettem észre. [link]
(ez egy random térkép, a valódi tervezett útvonalnak csak egy részletét tartalmazza)
Az a lényeg, hogy a 4-es pontnál valamiért letérít az autópályáról, egy szomszédos határátkelőhelyre vinne át, holott ugye ez hosszabb út. Na most ez nem lenne akkora gond, viszont nem is lehet az útvonalat teljesen "visszahúzni" az autópályára, mindenképp a mellette lévő határátkelőhöz akar vinni, holott elvileg az autópályán lévő is nyitva van(tavaly nyitva volt, a neten pedig nem találtam semmiféle ezt tagadó bizonyítékot).
Nem eget rengető probléma. csak érdekelne, hogy annak van valami valós oka, vagy csak bug?
(Nem tudom, hogy régebben jól működött-e, nem néztem végig így még az útvonalat, pedig többször is jártam már erre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest