Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
igazi google fordítós lett a magyarítás.

(asztali böngészőben újdonság a dark mode)
-
DS39
nagyúr
amit feltöltök magamnak Drive-ra, nincs megosztja senkivel, azt vizsgálhatja esetleg a Google?
szoktam letölteni sorozat részeket (torrent), és feltöltöm Drive-ra néhány napra, amíg meg nem nézem őket, valamelyik eszközön. (utána törlöm)
gondoltam rá, hogy ha ezen idő alatt vizsgálná épp a tárhelyemet a Google, nehogy emiatt letiltsa az e-mail címemet is. -
DS39
nagyúr
a böngészős google drive-ot be lehet állítani úgy, hogy ha egy mappában van egy valami.doc és én abba a mappába feltöltöm ennek a fájlnak a frissített verzióját, akkor azt ne mellé tegye automatikusan ugyanilyen néven, hanem megkérdezze hogy akarom-e felülírni vagy megtartani mindkettőt? (ahogy mondjuk a OneDrive esetében)
olyan megoldás van benne hogy egy adott fájlra rámegyek, és verzió kezelése alatt elérhető új verzió feltöltése, de ez egyrészt macerás, másrészt ha egy mappában 10 fájl van, és mind a tízet frissíteni akarom, akkor az csoportosan már nem megy, csak egyenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest