Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem a letöltés részével van bajom, hanem azzal, hogy nincs választási lehetőségem, hogy egyből nyissa meg.
-
Mr X
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na a Megnyitás lehetőség hiánya, amit sosem tudtam megszokni. Utálom, hogy mindent kötelezően le kell töltenem.
-
Mr X
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem tudom, melyik böngésző mit támogat, de akkor sem értem, hogy az általuk kiadott alkalmazás hogy nem képes együttműködni a saját böngészőjökkel.
szerk:
Utánakerestem, ezt találtam, mint megoldást. Bár ez csak egyirányú.
-
Mr X
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Meglestem, kicsit vicces, hogy a Google eszköztár Firefoxot akar letöltetni, Chrome-ra nem települ.

-
Mr X
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha olyan gépen vagyok, ahol nem akarom szinkronizálni a könyvjelzőimet, akkor csak simán felmegyek az xmarks weboldalra és az online felületen keresem ki ami kell.
Nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy ezt kell használni, csupán leírtam, hogy nekem ez vált be.

-
Mr X
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A Google szinkronizációt sosem használtam, idegen gépeken nem biztos hogy fent van a Chrome. Ezért esett a választásom az XMarks-ra. Évek óta használom, még a FoxMarks idejéből. Sosem volt gondom vele, mindig csak annyira kellett figyelni, hogy első szinkronizációkor azt az opciót válasszam, hogy a szerver adatokat tartsa meg, a böngészőét pedig törölje. Utána minden flottul ment.
-
Mr X
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem tudom, erre gondolsz-e:
Beállítások -> Alapok -> Kezdő oldalak -> Az utoljára megnyitott oldalak újbóli megnyitása
Ha esetleg arra gondolsz, amikor új lapot nyitsz és ott vannak a leggyakrabban látogatott weboldalak, akkor ugyanitt a "Használja az Új lap oldalt" beállítás kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest