Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy a keresésekben kizárólag angol és magyar nyelvű találatok jelenjenek meg? A "Keresési eredmények" ill. a "Nyelvek" Magyarország ill. magyar-ra van állítva és valóban ezek jönnek fel elsőként, de mivel a céges proxy Németországban van, ezért már az első oldalon jönnek a német találatok, amelyeket teljesen szeretnék száműzni és csak angol ill. magyar találatokat szeretném, ha megjelenítene.
Üdv

-
looser
addikt
Igazából magamat érzem sütinek, csak arra gondoltam, hogy amikor nyitsz egy új ablakot, akkor megjegyzi általában az előző méretet, s például firefoxnál kapok egy - nem f11-es, teljes képernyőt - maximalizált ablakot, amilyet az általad is említett jobb fenti - win95 óta létező - 3 gomb középső darabja végez el. Tényleg csak ennyi, semmi gáz, nem jól írtam le :-)
Tehát, amit szerettem volna, csak annyi, hogy egy tök puritán (about:blank ablak) nyíljon meg akár új fül/ablak (ctrl t/n) megnyomására, ami maximalizált (ne kelljen megnyomni a középső - Teljes méret - gombot). A sebessége lenyűgöz, a tabok fenti elhelyezése kevésbé (még mindig ff 3.x-et használok). -
looser
addikt
Köszi a választ! A betűstílus fixálása miatt nekem feltehetőleg ugrik a dolog, de azért még keresem a megoldást. A nagyítást próbáltam, egy fokkal jobb, de még mindig nem olyan letisztult, mint a Firefox. Ez itt lentebb 172%, kissé elkezd szétcsúszni. Tudom, nekem semmi sem jó, de azért mégis :-)
Itt az alapértelmezett a Közepes méret, amely Arial 16-ost állít be. -
looser
addikt
Még ennyit az előzőhöz, képeken:
Chrome
Firefox
Annyi még a problémám (már valamennyire sikerült testreszabni és tényleg rendkívül gyorsnak tűnik), hogy beállítottam alapból about:blank és nem jelenik meg a könyvjelző eszköztár. De új ablak vagy fül hívása esetén egy nem teljes képernyőt kitöltő ablak jön, benne a 'Leggyakrabban látogatott webhelyek' oldallal plusz jön a könyvjelzősáv is. Ciki

-
looser
addikt
Sziasztok, az megoldható, hogy az alapértelmezettnek választott betűtípust erőltesse rá az összes oldalra? Mint a FF-ban a "Tartalom\Betűk\Haladó\Az oldalak a saját maguk által választott betűket használhatják" vagy az IE-ben az "Internetbeállítások\Kisegítő lehetőségek\A weblapokon megadott betűstíéusok figyelmen kívül hagyása" nevű opciók?
Arial 24-est szeretnék mindenhova, ezeket be is állítottam, de a betűtípus ettől függetlenül változik, de nekem ez kellene
Tudom, az oldalak nagy része ezt nem tudja lekezelni (talán nem is lehet), hogy rugalmasan méretezze a tartalmat, de már megszoktam és magyfelbontású monitoron hátradőlve nekem így kényelmesen olvasható minden :-) -
looser
addikt
Létezik valamiféle addon, ami a letöltési paramétereket átadja a Flashgetnek? Plusz még egy mesterpassword-mentő sem lenne rossz, hogy ne lehessen belekukkantani, ha véletlenül otthagyom a gépem...
-
looser
addikt
Halihó! Már tíz perce használom a böngészőt és tetszik

Firefox még fent marad, már két éve használom, de sebességben a Chrome elképesztő és memóriát sem zabálja annyira. Egy kérdésem van csak: nem tudjátok, hogyan lehet az oldalak által ajánlott betűtípust és méretet felülbírálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest