Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
990
tag
Szia 6.0 stable!

Bezártam 2 percre és indításnál kicsit meglepődtem
-
990
tag
Ez a vita eldőlhetne, ha kiderülne, küld-e adatot a google-nek a chrome inkognító-módban, szvsz igen, de ha nem akkor minden biztonságmániás nyugodtan aludhatna (gondolom én, nem ismerem az ilyen lelkületű embereket
) -
990
tag
Nekem a kijelölés valamiért szörnyű irrítáló, nem csak a betűket jelöli, hanem mindent, remélem javítják majd

-
990
tag
Én firefoxban beállítottam, hogy beíráskor csak az én általam beírt oldalakat jelenítse meg (tehát nem az összeset, ahol jártam) és ez kicsit hiányzik innen, meg a helyesírás-ellenőrző is zavaró

Male: De itt nem kell gombot nyomogatni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
990
tag
Én nem érzek különbséget gyorsaságban a Firefoxhoz képest, viszont a fejléc eltüntetése (vagyis a fülek odaintegrálása) nagyon jó ötlet, többet látok tőle az oldalból

Mod: hohó, az alsó sávot is eltüntették, nem jeleníti meg hogy "Kész", hanem csak akkor bukkan fel, ha dolgozik, ez is jó ötlet
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is láttam, meg még van pár szöveg amitől lehet dobni pár hátast
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)