Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
990
tag
Szia 6.0 stable!

Bezártam 2 percre és indításnál kicsit meglepődtem
-
990
tag
Ez a vita eldőlhetne, ha kiderülne, küld-e adatot a google-nek a chrome inkognító-módban, szvsz igen, de ha nem akkor minden biztonságmániás nyugodtan aludhatna (gondolom én, nem ismerem az ilyen lelkületű embereket
) -
990
tag
Nekem a kijelölés valamiért szörnyű irrítáló, nem csak a betűket jelöli, hanem mindent, remélem javítják majd

-
990
tag
Én firefoxban beállítottam, hogy beíráskor csak az én általam beírt oldalakat jelenítse meg (tehát nem az összeset, ahol jártam) és ez kicsit hiányzik innen, meg a helyesírás-ellenőrző is zavaró

Male: De itt nem kell gombot nyomogatni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
990
tag
Én nem érzek különbséget gyorsaságban a Firefoxhoz képest, viszont a fejléc eltüntetése (vagyis a fülek odaintegrálása) nagyon jó ötlet, többet látok tőle az oldalból

Mod: hohó, az alsó sávot is eltüntették, nem jeleníti meg hogy "Kész", hanem csak akkor bukkan fel, ha dolgozik, ez is jó ötlet
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is láttam, meg még van pár szöveg amitől lehet dobni pár hátast
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)