Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
990
tag
Szia 6.0 stable!

Bezártam 2 percre és indításnál kicsit meglepődtem
-
990
tag
Ez a vita eldőlhetne, ha kiderülne, küld-e adatot a google-nek a chrome inkognító-módban, szvsz igen, de ha nem akkor minden biztonságmániás nyugodtan aludhatna (gondolom én, nem ismerem az ilyen lelkületű embereket
) -
990
tag
Nekem a kijelölés valamiért szörnyű irrítáló, nem csak a betűket jelöli, hanem mindent, remélem javítják majd

-
990
tag
Én firefoxban beállítottam, hogy beíráskor csak az én általam beírt oldalakat jelenítse meg (tehát nem az összeset, ahol jártam) és ez kicsit hiányzik innen, meg a helyesírás-ellenőrző is zavaró

Male: De itt nem kell gombot nyomogatni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
990
tag
Én nem érzek különbséget gyorsaságban a Firefoxhoz képest, viszont a fejléc eltüntetése (vagyis a fülek odaintegrálása) nagyon jó ötlet, többet látok tőle az oldalból

Mod: hohó, az alsó sávot is eltüntették, nem jeleníti meg hogy "Kész", hanem csak akkor bukkan fel, ha dolgozik, ez is jó ötlet
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Subaru topik
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- JBL STAGE 2 9634
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is láttam, meg még van pár szöveg amitől lehet dobni pár hátast
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)