- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Depression #1012 üzenetére
igen, ez az okfejtés is igaz lehet, de itt a kérdés, hogy a Chrome felhasználók honnan kerülnek ki többségükben, az IE táborból vagy a FF-béból. mert ha a FF-től "rabol" úgyis embereket a google, akkor egyre kisebb mértékben van szüksége arra, hogy támogassa őket pénzzel, mert lényegében a saját termékével kiváltja a pénzes támogatást. szerintem ezért (is) kampányol olyan erősen a mozilla az IE ellen, amikor oda kerül a sor.
a mobil böngésző piac sem ilyen egyértelmű manapság. ott a safari, ami ugyan csak egy platformra elérhető, de állítólag jobb az operánál. aztán az androidon hazsnált webkit-es böngésző is elég jóra sikeredett, illetve mostanában jön a fennec is, tehát már a mobil piacon sem ülhet a babérjain az opera, mert ott is indul a verseny. addig ülhettek, amíg lényegében pocket IE volt, meg ők, de manapság közel sem ez a helyzet. az opera mobile ugye fizetős, namost ki fog mégis fizetni érte, amikor hasonlóan jó elternatívák jelennek meg...?
-
Angyalifény
tag
válasz
Depression #1012 üzenetére
Igen ezt már sok helyen mondták hogy az Opera nem fakad sírva ha nem sikeres az asztali böngészőjük mivel a többi cuccuk az....
(ráadásul azokkal még keresnek is úgy tudom csak az asztali böngésző ingyenes. )
A google szerintem még akkor sem fogja hagyni a FF-ot veszni, ha felzárkózik hozzá a chrome, nehogy a FF felhasználók visszatérjenek az ie-hez.
erősíteni kell a Chrome-t és nem térnek vissza
-
Lui04
aktív tag
válasz
Depression #763 üzenetére
-
19870820
senior tag
válasz
Depression #761 üzenetére
Nem lehetséges hogy közbe nem volt internet csak te nem tudtál róla?
Nálam egyszer volt ilyen és én is a progit szidtam hogy miért nem tud csatlakozni.De ez csak egy ötlet. -
Depression
veterán
válasz
Depression #759 üzenetére
Tényleg senki más nem találkozott még ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Haditechnika, harcászat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest