- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuvinci
csendes tag
Üdv, véleményem szerint én a VGA karira gyanakszok, vagy esetleg táp, ezt a 2őt cserélném próbára, úgy hogy semmi más nincs rádugva az alaplapra...(ha ezek után se jó, akkor alaplap, vagy proci) A BIOS úgyis helyreálna, ha dualBios...a @Bioshoz meg windóz kéne...
Más, most vettem észre egy F11C bétabiost a 770T-UD3P rev1 hez, és IGEN végre megjavult a sercegés a winfos7 alatt!!!
Szal nekem működik, én F5 ről áltam át, úgyhogy ha már F6nál se vacakolt a hang, akkor nemszóltam
Csövi!
-
Apachee
csendes tag
Hello. Tuti nem frisítettél biost? Nekem ugyanez a lapom van, és az F4B bios frissítés után teljesen ugyanez a jelenség jött elő mint neked. Csak biosresettel kapcsolt be és akkor si csak 1x. Utána megint fekete képernyő, csak tápot tudtam kikapcsolni. Visszaraktam az F3-as biost, azóta jó.
-
Motaba78
addikt
"Amikor még májusban összeraktam akkor is csinált ilyet amikor a win7 telepítéskor újraindította, de miután leszedtem az oldalát a háznak már újra jó volt,"
első körben a melegedést kellene kizárni a dologból, milyen hőfokokkal ment a gép ?
a cpun a hűtő rendesen fennt volt ? pasztázás rendben volt ?a memóriákról kicsit pontosabban 1333 vagy 1600Mhz ?
volt valami tuning a biosban ?első körben csak a cpu+hűtő és 1 db ! memória, vga és vinyó legyen a gépben bekötve, biosba lépj be és állítsd alaphelyzetbe a biost (load default...)
majd restart és nézd meg mit mutat, (biosban is megnézheted a hőfokokat, ha a rendszer nem indul el)második körben a vga kártyát kellene megnézni ha van rá lehetőséged másik gépben
ment pü is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest