Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuvinci
csendes tag
Üdv, véleményem szerint én a VGA karira gyanakszok, vagy esetleg táp, ezt a 2őt cserélném próbára, úgy hogy semmi más nincs rádugva az alaplapra...(ha ezek után se jó, akkor alaplap, vagy proci) A BIOS úgyis helyreálna, ha dualBios...a @Bioshoz meg windóz kéne...
Más, most vettem észre egy F11C bétabiost a 770T-UD3P rev1 hez, és IGEN végre megjavult a sercegés a winfos7 alatt!!!
Szal nekem működik, én F5 ről áltam át, úgyhogy ha már F6nál se vacakolt a hang, akkor nemszóltam
Csövi! -
Apachee
csendes tag
Hello. Tuti nem frisítettél biost? Nekem ugyanez a lapom van, és az F4B bios frissítés után teljesen ugyanez a jelenség jött elő mint neked. Csak biosresettel kapcsolt be és akkor si csak 1x. Utána megint fekete képernyő, csak tápot tudtam kikapcsolni. Visszaraktam az F3-as biost, azóta jó.
-
Motaba78
addikt
"Amikor még májusban összeraktam akkor is csinált ilyet amikor a win7 telepítéskor újraindította, de miután leszedtem az oldalát a háznak már újra jó volt,"
első körben a melegedést kellene kizárni a dologból, milyen hőfokokkal ment a gép ?
a cpun a hűtő rendesen fennt volt ? pasztázás rendben volt ?a memóriákról kicsit pontosabban 1333 vagy 1600Mhz ?
volt valami tuning a biosban ?első körben csak a cpu+hűtő és 1 db ! memória, vga és vinyó legyen a gépben bekötve, biosba lépj be és állítsd alaphelyzetbe a biost (load default...)
majd restart és nézd meg mit mutat, (biosban is megnézheted a hőfokokat, ha a rendszer nem indul el)második körben a vga kártyát kellene megnézni ha van rá lehetőséged másik gépben
ment pü is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal nekem működik, én F5 ről áltam át, úgyhogy ha már F6nál se vacakolt a hang, akkor nemszóltam
Csövi!