- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkf
aktív tag
Na megoldottam a problémát. Rájöttem, hogy régebben átraktam a ram párt a 1-3 slotokból a 2-4-be kísérletképp, mert elégé gyakran csúszott be abnormal program termination. Na most úgy néz ki ez gondot okozott ennek a szarnak, mert emiatt nem tudtam semmit állítgatni a ramokon. Visszaraktam 1-3 slotba, most megint frankó. Kezdem azt hinni a lapom nem szereti a Geilokat.
-
kkf
aktív tag
válasz
Gorneck #1172 üzenetére
Azért cseréltem vissa, mer ez egy jó 5 fokkal többet mutatott, és idegesített. Egyébként sokáig alapon használtam, azt most van egy játék, amihez elkellnének a megahertzek. Megcsináltam mindent, de postnál köhög, aztán visszarakja a defaultokat. Ezt is csak a F12-essel, mert korábbiakkal nem is hajlandó egyáltalán postolni. Az még további gáz, hogy ha az advanced menüben (CTRL+F1) bármilyen proci vagy memóriához kapcsolódó értéket próbálok módosítani (tehát nem auton hagyom) szinten a fenti jelenség fordul elő. Valami kurva nagy gáz van én úgy látom.
-
kkf
aktív tag
Downgradeltem a BIOS F12-ről F10-re, most már 8x400-on sem indul el
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest