- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Helló!
Az biztos hogy az északi hídra érdemes normális hűtést tenni ha húzva van a gép...nemde? Mertha beindul a masina akkor igancsak tojást lehetne sütni a hűtőjén
De viszon mi van a déli híddal? Arra nem kéne valami kis pussz vagy jobb megoldás?
Természetesen 965p-ds3 lapról beszélek
-
HolyFire
aktív tag
Helló mindenki!
Help Me! az a gondom hogy vettem SuperTalent T800 memóriákat... Betoltam a 965p-ds3 lapomba. Eddíg még semmi gond nincs... Csak ha veltölom a memória feszt 2,2-re és az időzítéseket 4-4-3-8-ra ahogy azt kell.....nahh akkor jönnek a gondok:
-winfos elindul de valami hibát talál mindíg ha el akarok indítani valami progit és az exploler mindíg leáll.... De ha vissza teszek mindent gyári beállításra tökéletesen működig a masina...csak hát nekem nem au 5-5-5-15 időzítés kell hanem a 4-4-3-8Kaptam ollan tanácsot hogy adjak plusz feszt az ésuaki hídnak....hát nem tudom... Jó lenne ha valakinek illen alaplap memória párosa van és neki is illen gondjai voltak és tudna segíteni....
Előre is köszönöm a tanult kollégét segítségét
-
HolyFire
aktív tag
helló mindenki
A kérdésem hogy 965P DS3 lapba millen memóriák illenek.... Mármint tuning célból.... jelenkóleg kingmax mars van de nem vagyok megelégedve vele.....GoodRAM GP900-on (900 Mhz-n ketyeg) vagy SuperTalent T800-on gondolkozom -
HolyFire
aktív tag
Sziasztok!
965P-DS3 lapom van...rev.3.3 tehát 1333fsb-t is támogat...... Nahhszóval szerintetek meddíg lehet felhúzni vele egy core2duo e6320-at??? Most lazán 2800-on megy, mindenféle extra bütykölés nélkülmondjuk tovább nem is próbáltam.....De szerintetek meddíg bírhatja az alaplap???
A másik kérdésem hogy az északi híd kibaszott forró...meg sem lehet fogni szinte éget... Ez normális??? Tettem rá egy kis ventit és most elfogadhatóbb a hőmérséklete....nem lenne jó a ha elfüstölne itt nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest