Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuareg85
üzenetére
na most az van, hogy teljesen behalt a lap, egy másik gépben kipróbálva az összes többi cuccot, minden működött. az az érdekes, hogy egyik pillanatban bebootolt, aztán már nem, vagyis csak az xp nem talált valami fájlokat, aztán elkezdtem fölrakni vista64-et, az elkezdte dumpolni a memóriát, utána meg nem bootolt semennyire, POSTig se jut el, nem csippan. Minden kártyát kivettem, 1db jó régi pci vga volt benne (de nem ment a 7900esemmel se) meg egy ram, és úgy is semmi, próbáltam másik rammal is, de az én ramjaim is jók másik gépben. Volt megint cmos reset is jó sok, már kerül rá egy power button is
Szóval asszem KO. Érdemes még valamit megpróbálnom? Jameg ha megpróbálom gariztatni, akkor oda egész gépet kell vinni, vagy csak lapot, vagy hogy szokott menni? eddig szerencsére nem kellett ilyet csinálnom... -
Pancsermeste
őstag
válasz
tuareg85
üzenetére
Hát, nekem 4 modul rammal semmi tapasztalatom, de régebben olvastam, hogy nem igazán megy jól ennek a lapnak a 4 memoria modul kezelése.
Próbáltad már a memoria időzítések lazítását? Első körben én átállítanám auto-ra. Nam tudom, milyen feszt kapnak, de talán azon is lehetne emelni.
Az szinte biztos, hogy nem fog ugyan úgy menni a tuning, mint 2 modullal, de azért valamennyit csak lehet húzni rajta.
A Graphics Booster ugye "auto"-n van, PCI-E fix 100MHz?
Talán jön vki okosabb, és tud vmi tanácsot adni... nekem nincs más 5letem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chrome
- Tudományos Pandémia Klub
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Wise (ex-TransferWise)
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval asszem KO. Érdemes még valamit megpróbálnom? Jameg ha megpróbálom gariztatni, akkor oda egész gépet kell vinni, vagy csak lapot, vagy hogy szokott menni? eddig szerencsére nem kellett ilyet csinálnom...