Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Most készülök a vizsgákra (rohadt vizsgaidőszak
), nem igazán volt időm húzni a cuccot. Másrészt csak holanp jön meg az új (izmosabb) venti a hűtőmre. Most max hőfokom: idle 36, full load 60fok. Viszont mikor beraktam a procit csak 8*266-on ment, nem tudom miért lehet azért mert nem nyomtam előtte load def bios-t. De már 9*266-on szépen "döcög".Ami nagyobb hasfájásom egyenlőre, hogy eddig E6300-al ment a vga 780/1000-en (többször is lefutott így a teszt simán), Q6600-al meg alapórajelen is befagy az első teszt után ugyan ilyen húzott értékeken.
Lehet kevés a tápom?
Rem csak vmi szoftveres bug.mod: nagyon jó az aláírásod, fél órát röhögtem rajta! Remekül illik rám is a gondolat...

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), nem igazán volt időm húzni a cuccot. Másrészt csak holanp jön meg az új (izmosabb) venti a hűtőmre. Most max hőfokom: idle 36, full load 60fok. Viszont mikor beraktam a procit csak 8*266-on ment, nem tudom miért lehet azért mert nem nyomtam előtte load def bios-t. De már 9*266-on szépen "döcög".
Rem csak vmi szoftveres bug.