Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxeus
tag
válasz
liksoft #1018 üzenetére
Nos, úgy érzem vegyesen (GDB + Easeus Data Recovery Wizard) sikerült lementenem a maradékot.
Próbáltam figyelni, hogy minden meglegyen, de ha esetleg lenne valami bevált módszered a visszaellenőrzésre (persze ha nem szakmai titok), akkor azt még szívesen fogadnám...
Mielőtt visszaadom a gépet, kighostolom ezt a recovery partíciót egy dvd-re, mert így nem túl szakértő kézben elég sok kárt okozott pár kattintással.
-
Roxeus
tag
válasz
liksoft #1014 üzenetére
Köszönöm, megpróbálkozom vele. Viszont egyelőre még küzdök a GDB-kel, a régi Dokumentumok mappa tartalmára hogy lehetne egyszerűen "rátalálni"? Mert ugye létrejött egy új Documents and Settings mappa, de az mondhatni üres (révén hogy a mappanév a telepítéskor újraíródott).
Esetleg ötlet arra, hogy hogy tudott ennyire meghízni a \[NTFS]\Windows\assembly\GAC_MSIL\ mappa?
-
Roxeus
tag
Adott egy 250GB-os Seagate SATA HDD (vmi gondja volt és a gyári recovery lemezről megpróbálták "helyreállítani", persze az eredménye c: gyorsformázás, és kb. 8-10% adat lett felülírva).
A GetDataBack-kel már régebben is meg voltam elégedve, de ilyen esetben még nincs vele nagyobb tapasztalatom. Elsőre kapásból kijelöltem mindent (teljes root [NTFS]) majd éjszakára ott hagytam. Délelőtt jelzett, hogy írási hiba stb.stb. erre kiderült, hogy a 250-es hdd 173GB-os partíciójával másolgatás közben az én frissen formázott 750GB-os (!!!)
HDD-met megtöltötte.
Valaki találkozott már olyannal, hogy a \[NTFS]\Windows\assembly\GAC_MSIL\ mérete a GDB szerint 1,07TB? Ahogy pörgette a fájlokat, láttam, hogy pár *.jpg, és *.doc is idekeveredett valahogy. Lenne esetleg egyszerűbb módja a kiválogatásnak, mint egyesével átnézni a mappákat, és fájlokat? Továbbá rengeteg üres mappa is létrejött. Ezt gondolom az ntfs tábla felülírásának a szoros következménye.
Egy hozzáértő segítségéért nagyon hálás lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest