Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Relo

tag

Még nagyon régen volt egy 433-as cerka gépem, amiben 3* kellett alaplapot cserélni a garancia lejárta előtti két hónapban. Mikor a 3. alaplap is beszart, be akartam vinni busszal, hogy csinálják meg, de a busz elhúzott az orrom előtt, én meg olyan ideges lettem, hogy a konyhából behajintottam a szobámba a gépet, de úgy, hogy repült vagy 4-5 métert, majd a falnak csapódott.

Kicsit később mikor lenyugodtam megnézegettem, össze-vissza volt hajolva a ház, a műanyag elöpanel minden tartója letörve. Kalapács elő, nekiáltam kalapáccsal egyengetni, következő napra sikerült is aránylag téglalap formájúra egyengetni a házat. Bevittem, mondom vagy megcsinálják garanciálisan, vagy nem. Szerencsém volt, egy szót se szoltak, pedig jó nagy hajlások maradtak a házikón, látszottak a bántalmazás nyomai. Fasza, megcsinálták, hazahozom, 3 nap volt még a gariból, bekapcsolom furcsa kattogások a vinyóból. Rá egy hétre beszart az is.

Billentyüt havonta kellett cserélgetnem, amikor még olyan nagy gamer voltam, volt hogy az asztalon, volt hogy a monitor tetején törtem ketté, de tanítottam repülni is egyet. Mióta nem játszok sokat, azóta sokkal több pénz jut piára :DDD

Igaz a mostani billentyűm is fel van már avatva, olyanokat oda szoktam csapni neki, hopgy a num pad + - gombjait nem győzöm keresgélni,hova repültek

[Szerkesztve]

Aktív témák