- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
jaja1981 #761 üzenetére
üdv,
ha van már gépészeti 3D-s tervezőrendszerekben vmi tapasztalatod, az mindenképp hasznos, hiszen itt sincs másról szó. viszont ahhoz hogy belemerülj, nem elég az elhatározás, kitartás is kell hozzá, mert lesz pár buktatója, ami már jó pár ismerősömnek elvette a kedvét. őszintén szólva én is szivtam vele az elején, de aztán átlendültem a holtponton. ha ez neked is menni fog, akkor felesleges tutorialról beszélni, csak szélsőséges esetekben. mindenesetre ajánlom, hogy ezt a pár száz hozzászólást olvasgasd át közben, hasznos infókra lehet lelni itt is. hivatalos leirások elég borsos áron kaphatóak, igy azokat neten fellelni szinte lehetetlen, és ezt igazolják az előttem felszólalók tapasztalatai is. 1 szóval ugrás a mélyvizbe, aztán a közben felmerülő kérdésekre itt ugyis válaszokat kapsz ettől attól.
egy (vagyis sok) konkrét feladaton keresztül tudod ugyis igazán megtanulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest