- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
czollnerg
aktív tag
ntfs.sys meg ilyeneken lovagol...... azért akarom visszavinni, mert: ha a másik winyórol próbálom elérni a fájlokat, nagy részt lefagy a gép vagy pedig a RAID vezérlő (ez kell ahhoz h lássam az s-atás winyót) hibát jelez...... Bár lehet h a vezérlő progival van a baj, nem tudom.....
-
czollnerg
aktív tag
most a legelső kérdésre visszatérve: Az én Konfigom: ASUS A7V600-X, 2500+ Barton, HIS 9200 64mb 128bit, 256mb 400mhz memó, S-atás 120gb Samsung, ATA 80gb Maxtor, LG 52*32*52/16 combo ééééés 300w CODEGEN! Nekem is a windows indulása után egyből kékhalál.... Tehát betölt mindent, (tűzfal, víruskereső, stb.) és utána hirtelen kékhalál.... csak nekem hiába a reset + minden, nem akar elmúlni..... most megpróbálom garival visszavinni a winyót (amúgy ez a 120as s-ata), de viszont mindenki azt mondja h a táp a baja.... Kihúztam mindent (másik winyó, cd-rom, + neonok) de még így is csinálja.... de ezt csinálja kb. 1 hónaponként..... Everesttel megnéztem és a fesz. nem ingadozik, tehát nem tudom h valójában a táp-e a hibás.... Vélemény??
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest