Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem is az a baj, hogy dolgozni kell vele, meg fordítgatni kell forráskódból. Hanem nem látni, hogy milyen csomagnak milyen USE flag-je nem stimmel. Ilyen Calculate Linuxnak számomra nincs értelme, mert ennyi erővel feltehetnék egy Artix-ot, ami Arch alapú, friss, valódi rolling, nem kell vele szenvedni és systemd sincs benne.
Kicsit erőlködtem még Gentoo-val. Leszedtem pár csomagot, majd újra felraktam. Most már 2 órán keresztül fordítgatta a Haskell-t is, pedig a kutya nem kérte rá, félreazonosította az opengl csomagot, egy haskellesre. De lett előrelépés, most már a startx után csontrafagy. Ebből újratelepítés lesz, ha akkor is szórakozik is fütyiségekkel, akkor dobom. Kár érte, mert majdnem ott voltam, hogy működik minden, jó volt az OpenGL, lett ALSA hang, erre ment az egész a süllyesztőbe. Egy centin múlt, hogy végül nem laktam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Pánik a memóriapiacon
- Napelem
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest