Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem is az a baj, hogy dolgozni kell vele, meg fordítgatni kell forráskódból. Hanem nem látni, hogy milyen csomagnak milyen USE flag-je nem stimmel. Ilyen Calculate Linuxnak számomra nincs értelme, mert ennyi erővel feltehetnék egy Artix-ot, ami Arch alapú, friss, valódi rolling, nem kell vele szenvedni és systemd sincs benne.
Kicsit erőlködtem még Gentoo-val. Leszedtem pár csomagot, majd újra felraktam. Most már 2 órán keresztül fordítgatta a Haskell-t is, pedig a kutya nem kérte rá, félreazonosította az opengl csomagot, egy haskellesre. De lett előrelépés, most már a startx után csontrafagy. Ebből újratelepítés lesz, ha akkor is szórakozik is fütyiségekkel, akkor dobom. Kár érte, mert majdnem ott voltam, hogy működik minden, jó volt az OpenGL, lett ALSA hang, erre ment az egész a süllyesztőbe. Egy centin múlt, hogy végül nem laktam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest