- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Próbaképpen beleforgattam mindent. Gondolom, hogy az applet a powernowd-n keresztül dolgozik, vagy nem tudom, hogy hogyan de szépen választhatóak a módok, de 99%, hogy a powernowd felelős azért, hogy a stepping működjön. Aztán vannak különböző irányítók ( így van magyarul fordítva) , van performance (nincs stepping folyamatos max frekvencia) ondemand (terheléskor 100%, majd gyorsan le a minimumra között váltogat), userspace ( ez a dinamikus tehát terheléskor max, majd terhelés leesésekor szépen veszi lépésenként vissza az órajelet minimumra). Nekem régóta vágyan a powersave mód, alapból minimumra veszi magát, ellenben beállítható neki bármilyen frekvencia és akkor azon dolgozik, tehát ha netezel, akkor adsz neki egy stabil minimumot ( ilyenkor nekem be sem kapcsol a hűtés ), ha meg kicsit több kell, de nem a max, akkor többet, ha meg full erő kell akkor azt is adhatod, de akár performance is jó a teljes gázhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest