- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
ffodi
veterán
A dolgok továbbfejlesztése, hogy kicseréltem a hangszórókábelt, így még ütősebben szól a mély, a hátsókhoz, pedig kötöttem, egy-egy Kenwood csipogót(mert ugye a 3600-asban eredetileg hátul nincs), érdekes itt is hogy lejjebb kellett venni a hátsók hangerejét, mert az új csipogók nagyon szépen és hangosan adják a magast. Ezekkel az átalakításokkal sokkal szebb lett a hangzás, és szerintem a megszólaltatott hangtartomány is nőtt.(Lehet hogy az elsőkben is kicserélem a csipogót
)
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
Körülbelül 5 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 3600-as csodának, tökéletesen meg vagyok vele elégedve mind a mai napig. Amikor indult a topic akkor olvastam a tuningról, de akkor még nem volt kedvem megcsinálni a tuningot. Tegnap rászántam magam hogy szétszedem. Szétszedtem, és tényleg silány az ahogy ki van bélelve, stb...... A helyzet az hogy a magas hangokkal nem volt semmi bajom, mert az X-FI hangkarin mindent tökéletesen be lehet állítani, meg a crystalizer is javít a dolgon sokat. A méllyel volt a bajom, hogy nem szólt elég ütősen, gondolkoztam hogy kijavítom a "gyári hibákat" de inkább más mellett döntöttem. Csináltam még tavaly a kocsiba egy mélynyomót, 600wattos ultimate mélyből, a ládát pedig én szerkesztettem hozzá. Megkerestem, hogy melyik kábel felelős a mélyért, és elvágtam, aztán rá az újat, eleinte féltem, hogy nem bírja majd az erősítő. Lehet hogy nem szól úgy mint egy rendes erősítővel, de azért az eredetivel köszönő viszonyban sincs
Úgy szól negyed hangerőn hogy remeg a tüdőm
Majd még vennem kell valami minőségik hangszórókábelt, mert a mostani az csak abból van amit itthon találtam..... Csináltam is róla képet
Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest